Филми Комедии

Джак

Добави коментар

Изключителният комедиен талант на Робин Уилямс превръща този приятен и смешен филм в любим на цялото семейство. Като всяко дете, 10-годишният Джак иска да ходи на училище и да играе с връстниците си.
Джак
(Jack)


Комедия, САЩ, 1996 г.

Режисьор: Франсис Форд Копола

В ролите: Алан Рич, Дженифър Лопес, Ким Обри, Дейвид Добкин, Антон Йелчин, Даян Лейн, Бил Козби, Робин Уилямс, Брайън Адамс

Изключителният комедиен талант на Робин Уилямс превръща този приятен и смешен филм в любим на цялото семейство. Като всяко дете, 10-годишният Джак иска да ходи на училище и да играе с връстниците си. Но по необясними за медицината причини Джак расте 4 пъти по-бързо от нормалното. Резултатът е дете с тяло на мъж.

В първия учебен ден той има проблеми както с малкия чин, така и със съучениците си, които го смятат за изрод, а не за приятел. Чак когато Джак им доказва, че и той е момче като всички останали, 5-и клас става най-голямото приключение в живота му.

Режисиран от носителя на „Оскар” Франсис Форд Копола и с участието на популярния комик Бил Козби, Джак е забавно развлечение, което събужда детето у всеки един от нас.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Робин Уилямс , Дженифър Лопес

Терминатор и предизвестен Хелоуин по TV1000 през октомври

Дженифър Лопес се впуска във фатална афера с младеж – в "Съседското момче" в кината от 27 март

Отиде си Робин Уилямс

Бразилската звезда Клаудия Лейте,Питбул и Дженифър Лопес записват официалната песен за Мондиал 2014

Два месеца до концертът на Дженифър Лопес в България!