ТВ анонси Discovery Channels

Дизел, шум и много вълнуващи моменти по Discovery Channel

Добави коментар

Премиерната поредица „Братята Дизел: Под капака“ проследява забавните приключения на братята Дизел и екипът им

Освен че са абсолютни господари на сложните конструкции и огромните камиони, братята Дизел – Хеви Ди, Дизел Дейв и екипът на „DieselSellerZ“  продават, строят и унищожават всичко що е дизел. Те творят и работят с все сила, но когато стане въпрос за забавления – дават още повече от себе си! Проследи забавните случки на братята и техният екип от „Братята Дизел: Под капака“  от 7-и март, в 20:00 ч. по Discovery Channel.

 

Добави описание


Екипът се завръща с нови сили и с още по-спонтанни и интересни коментари за колите. Но дали този път автомобилите, на които попадат, няма да се окажат прекалено голямо предизвикателство? Всеки епизод включва автомобилна викторина и популярни видеа за коли от мрежата, които екипът обсъжда.


„Шампионът“ Хеви Ди ще дирижира забавлението, а най-добрите попадения на екипа ще бъдат наградени. Освен американски предприемач от Солт Лейк Сити, Хеви Ди е и майстор на уникални автомобили и популярна личност в социалните мрежи. Дали неговите умения ще помогнат на братята по пътя към успеха?

 

Добави описание


Тази вълнуваща поредица ще даде възможност на всички автомобилни фенове да станат част от екипа на „Братята Дизел: Под капака“  от 7-и март, в 20:00 ч. по Discovery Channel.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братята Дизел: Под капака