Актуално В програмата

Дивна е вторият член от журито на „Големите надежди”

Добави коментар

Порасналото дете-чудо Дивна застава до талантите в „Големите надежди”

Дивна е най-яркият пример, че талантът на една звезда може да изгрее в ранна детска възраст. Затова когато получава предложението да стане част от „Големите надежди”, Дивна уверено казва „да”. Така от 12 март порасналото дете-чудо, както често я наричат, ще застане от другата страна на сцената и заедно с Любо Киров ще посрещне най-талантливите пеещи деца на България.

Дивна е само на 11 години, когато заедно с Миро печели формата „Пей с мен” и дава сериозна заявка за таланта си.

Миро и Дивна спечелиха в "Пей с мен">>>

Първите стъпки в музиката обаче прави доста по-рано – когато е едва четиригодишна. Затова и детството ѝ е изпълнено с разнообразни случки на сцената и извън нея. Eдна от тях е по време на гала концерта на румънския конкурс „Karpatian Stars“, когато токът внезапно спира. Това обаче ни най-малко я смутило – тя не само че продължила да пее, но взела и първата награда. Изключително професионално се справя и с друга инфарктна за всеки музикант ситуация – по време на участието си в „Пей с мен” забравя текста на италианска песен. За лош късмет, в този момент се поврежда и аутокюто. Дивна обаче отново запазва самообладание и за да се измъкне от неловката ситуация, си съчинила няколко чисто нови думи на италиански.

Дивна е вториат член от журито на „Големите надежди”

Спомня си и още колоритни случки от детските години – как на парти по случай 8-мия си рожден ден си счупила ръката и продължила празненството в спешното отделение. Друга любопитна история е падане в градския шадраван, но не през лятото, а в студените първи мартенски дни – така не само се измокрила до кости, но и треперила от студ часове след това.

Днес, само на 16 години, Дивна има зад гърба си сериозен музикален опит. Още с първия си сингъл „Ти не можеш да ме спреш“ получава признанието БГ Песен на престижните Годишни музикални награди на БГ Радио, следва хитът „Готов ли си за мен“ и подписване на договор с лейбъла Монте Мюзик.

Дивна е вториат член от журито на „Големите надежди”

През лятото на 2013 година се включва в хита на Били Хлапето „Слънчеви дни“, а преди по-малко от месец представи „Мойта музика“по музика и аранжимент на Графа, текст на Илия Григоров и Графа. Дивна е и културен посланик на родния си град Русе с мотото „Свободен дух означава да преследваш мечтите си докрай и да не позволяваш на нищо да те спира". В духа на мотото, талантът ѝ излиза и извън родните граници – през 2010 г. тя заема престижното второ място на „Sanremo junior“.

Как ще се чувства в първата си роля на жури и ще разпознае ли себе си в големите надежди, които ще излязат на сцената на шоуто? Кой ще бъде и третият член на журито, ще разберем на 12 март, 20.00 ч. по Нова. Междувременно, всички, които обичат да се забавляват и искат да станат част от публиката на „Големите надежди”, могат да заявят своето желание, като се обадят на телефон 0885 613 363. 

„Големите надежди” – 12 март, 20.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дивна , Големите надежди

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ