Актуално Други

Discovery пуска нов канал TLC изцяло насочен към женската аудитория

Добави коментар

Discovery пуска нов канал TLC изцяло насочен към женската аудитория
Discovery пуска нов канал TLC изцяло насочен към женската аудитория.  В ефира му ще се излъчват най-хитовите лайфстайл и риалити предавания от целия свят. Те ще бъдат изцяло преведени на български език.

ЛTLCогото на TLC ще бъде "Каналът, който ме разбира"

TLC ще стартира у нас през месец октомври.


Както новият български Discovery Channel и TLC ще стартира с дублирани предавания и ще предлага рекламно време на българските компании.

“Стартирането на TLC в България ще бъде чудесно допълнение към Discovery Channel и огромна придобивка за портфолиото ни в сраната. Каналът се позиционира отлично на българския пазар като предлага поредица от висококачествени забавни предавания, които отразяват много аспекти от живота на съвременната жена”, сподели Пол Уелинг, вицепрезидент на каналите от портфолиото на Discovery Networks Европа, Близък Изток и Африка.

„За нас е удоволствие, че вече можем да предложим на нашите български зрители и канала TLC, а в следващите няколко месеца ще анонсираме и програмната му схема”, добави Уелинг.

Каналът TLC стартира за първи път извън САЩ на 4ти март 2010 г. в Норвегия. България е една от първите страни в Европа, където каналът ще започне да се излъчва през октомври тази година. По план TLC трябва да стартира в още над 70 страни в рамките на следващата година, което ще го направи достъпен до над 100 милиона домакинства извън САЩ и ще го превърне в най-широко разпространения женски канал със забавни предавания сред платените ТВ канали. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър