ТВ анонси Discovery Channels

Discovery Channel с премиера на „Наука без ограничения“

Добави коментар

В поредицата група приятели с интерес към науката постоянно се предизвикват взаимно с шантави, но невероятно интелигентни състезания.

Джони Галеки е домакин на супер забавната поредица, в която той и неговите колеги шегаджии Тамара Робъртсън и Джейсън Латимър си служат с последните открития на науката, за да правят шеги, каскади и номера.

 

Заедно организират екип от изобретателни учени, които използват познанията си в областта на химията, физиката и инженерството, за да осъществят невиждани до момента номера, които представят на зрителите забележителни и необичайни достижения на науката. Станете част от едно забавно приключение заедно с „Наука без ограничения“ от 7-и юни в  23:00 ч. по Discovery Channel.


В премиерните епизоди ви очакват мощни химични реакции под прикритието на готварско шоу, както и "контрол" на предмети със силата на ума - шегите са пълни с истинска наука и със здравословна доза хаос!


Тези и още много вълнуващи експерименти очакват зрителите на „Наука без ограничения“ от този четвъртък в 23:00 ч. по Discovery Channel.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наука без ограничения