Актуално В програмата

„Директно“ търси решение на проблемите на шест български общини директно от кметовете им

Добави коментар

Предаването „Директно“,с водещ Димитър Абрашев, продължава да търси проблемите на общините в България и техните решения.

Предаването „Директно“,с водещ Димитър Абрашев, продължава да търси проблемите на общините в България и техните решения. От 29 август до 6 септември актуалното токшоу ще срещне зрителите на Bulgaria ON AIR с кметовете на шест града от Централна, Югозападна и Източна България, които ще отговорят на всички важни въпроси, свързани със състоянието и проблемите пред управляваните от тях общини. Специалните интервюта са част от рубриката „Директно от общините“, която започна в началото на юни и продължава сега, на прага на предстоящите парламентарни избори. Целта ѝ е да покаже как се развиват различните райони в страната и какви са предизвикателствата, с които се сблъскват жителите им – тема, която е залегнала в концепцията на токшоуто „Директно“.


В „Директно от общините“ пред камерата на Bulgaria ON AIR ще говорят градоначалниците на Кюстендил, Разград, Добрич, Шумен, Габрово и Несебър. Рубриката се завръща на 29 август, от 17,50 часа, с кмета на Кюстендил – Петър Паунов, от когото ще разберем дали градът се е справил с незаконното строителство в ромската махала и продължава ли обезлюдяването на общината. В последния работен ден през август зрителите ще видят разговор с градоначалника на Разград Валентин Василев, който ще даде актуални данни за проблема с бездомните кучета в района и ще коментира има ли начин да се намали трайно популацията им. Каква е ситуацията в момента и какви мерки предприема общината срещу миризмата на сероводород във въздуха, ще разберем от кмета на града в изданието на „Директно“ на 30 август. В първата седмица на септември зрителите ще имат възможност да гледат и интервюта на кореспондентите на Bulgaria ON AIR с градоначалниците на Добрич, Шумен, Габрово и Несебър.


Разговорите могат да се проследят и в ефира на радио Bulgaria ON AIR, което е с национално покритие и се излъчва в 33 града у нас. Всеки делничен ден в „Директно“, от 17:50 часа, водещият на предаването Димитър Абрашев и екипът му представят някои от най-важните и актуални теми, социални проблеми и любопитни тенденции, с коментари и мнения от експерти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Директно