Актуално В програмата

„Директно“ търси решение на проблемите на шест български общини директно от кметовете им

Добави коментар

Предаването „Директно“,с водещ Димитър Абрашев, продължава да търси проблемите на общините в България и техните решения.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Предаването „Директно“,с водещ Димитър Абрашев, продължава да търси проблемите на общините в България и техните решения. От 29 август до 6 септември актуалното токшоу ще срещне зрителите на Bulgaria ON AIR с кметовете на шест града от Централна, Югозападна и Източна България, които ще отговорят на всички важни въпроси, свързани със състоянието и проблемите пред управляваните от тях общини. Специалните интервюта са част от рубриката „Директно от общините“, която започна в началото на юни и продължава сега, на прага на предстоящите парламентарни избори. Целта ѝ е да покаже как се развиват различните райони в страната и какви са предизвикателствата, с които се сблъскват жителите им – тема, която е залегнала в концепцията на токшоуто „Директно“.


В „Директно от общините“ пред камерата на Bulgaria ON AIR ще говорят градоначалниците на Кюстендил, Разград, Добрич, Шумен, Габрово и Несебър. Рубриката се завръща на 29 август, от 17,50 часа, с кмета на Кюстендил – Петър Паунов, от когото ще разберем дали градът се е справил с незаконното строителство в ромската махала и продължава ли обезлюдяването на общината. В последния работен ден през август зрителите ще видят разговор с градоначалника на Разград Валентин Василев, който ще даде актуални данни за проблема с бездомните кучета в района и ще коментира има ли начин да се намали трайно популацията им. Каква е ситуацията в момента и какви мерки предприема общината срещу миризмата на сероводород във въздуха, ще разберем от кмета на града в изданието на „Директно“ на 30 август. В първата седмица на септември зрителите ще имат възможност да гледат и интервюта на кореспондентите на Bulgaria ON AIR с градоначалниците на Добрич, Шумен, Габрово и Несебър.


Разговорите могат да се проследят и в ефира на радио Bulgaria ON AIR, което е с национално покритие и се излъчва в 33 града у нас. Всеки делничен ден в „Директно“, от 17:50 часа, водещият на предаването Димитър Абрашев и екипът му представят някои от най-важните и актуални теми, социални проблеми и любопитни тенденции, с коментари и мнения от експерти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Директно