Актуално В програмата

Димо от P.I.F. с талант и на шивач – за първи път в „Папараци“

Добави коментар

Иво Димчев, Мис България 2018, Орлин Павлов и Жени Живкова – на 7 октомври по bTV, веднага след „Фермата: Съединение“

„Талантите на звездите“,  новата рубрика на „Папараци“ по bTV, разркрива необичайния талант на Димо от P.I.F.  Освен зад микрофона, вокалистът на една от най-обичаните български групи показва завидно майстроство и зад шевна машина. Телевизионният таблоид, който започва на 7 октомври, веднага след „Фермата: Съединение“, ще покаже за първи път нетрадиционното амплоа на изпълнителя на „Приказка“.

 

В нова светлина е показана и Тамара Георгиева (Мис България за 2018 г.), която наскоро спечели нова корона за красота в Грузия. Освен че ходи на фитнес, пазарува яйца от магазин и се наслаждава на сладолед на клечка, красавицата удивлява със своята непретенциозна кола на фона на всички публикации, че живее в разкош.

 

Добави описание

 

Водещата Венета Райкова ще срещне зрителите с Иво Димчев , броени дни след както той напусна едно от най-гледаните риалити програми във Великобритания.

 

„Папараци“ ще се опита да предаде и атмосферата от първия самостоятелен концерт на Орлин Павлов, състоял се в зала 1 на  НДК в Световния ден на музиката (1 октомври). В кадър преди концерта попадат част от гостите на певеца – Графа, Любо и Белослава, както и колегите му от сериала  „Скъпи наследници“.  

 

Специален репортаж има и от ревюто на Жени Живкова, следва и продължението на разговора с Ромина Андонова, модел и Мис България, за живота ѝ в Тайланд.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Папараци

Мария Илиева признава пред Мария Игнатова - Влюбена съм!

Папи Ханс пред Мария Игнатова: Трябваше да се влюбя 20 пъти, за да разбера какво е любовта!

Фънки: „Бях злобно дете със скучно детство“

Сашо Кадиев и Мария Игнатова създават нов телевизионен жанр - интервю на висока скорост

Мария Игнатова и Андрей Арнаудов - „демонстрация“ в стил „ново 20“