Архив Music Idol

Димитър слезе от сцената на Music Idol

Добави коментар

Един от най-оспорваните участници Димитър Атанасов напусна завинаги шоутo=


Най-доброто от най-добрите в следващия голям концерт в понеделник    

Един от най-оспорваните участници Димитър Атанасов напусна завинаги шоуто

Един от най-оспорваните участници Димитър Атанасов напусна завинаги шоуто снощи след оспорваните елиминации, на които попадна заедно с Русина и Преслава. Във вторник по време на концерта на застрашените той се представи с парчето на «Остава» - «Шоколад» и въпреки думите на неговата защитничка Кристина Белчева, която одобри неговия сдържан начин на изпълнение, Виктория Терзийска от група «Мастило» не похвали липсата на хъс и ентусиазъм в това негово представяне.

Вчера вечерта Преслва след изключителното си изпълнение на хита на Tina Turner – “Nutbush City Limits” успя да се спаси от „Война на гласовете”.
Въпреки че Митко беше напарвил добър и интересен избор на парче, след изпълнението на хита на македонскта певица Каролина Гочева «Мойот свет» журито лаконично го похвали и така бургазлията се изправи в директен сблъсък срещу Русина.За първи път на елиманции двамата айдъли изпълниха две различни парчета. Димитър се беше спрял на песента на Орлин Горанов «Светът е за двама», а Русина си беше избрала «Да е влюбен този свят» на Камелия Тодорова.

Журито обаче подкрепи откровено Русина, а Мария беше категорична «Публиката обича да гледа жени, и то красиви жени». Единствено Фънки, типично в негов стил, беше потресен от «естрадния бълвоч» и според него заради направения от тях избор и двамата трябваше да напуснат шоуто. Този път обаче и зрителите бяха единодушни с мнението на журито и гласуваха сцената на Music Idol завинаги да напусне Димитър.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер