Актуално Търси се...

Димитър Рачков ще се обясни в любов тази събота в «Търси се...»

Добави коментар

Димитър Рачков ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 5-ти декември, от 11:00 часа, по bTV.
Един от най- популярните български актьори – Димитър Рачков ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 5-ти декември, от 11:00 часа, по bTV. Дали е толкова забавен в живота и кои са трудностите, през които е преминал – това ще разкрият най-близките му хора, с някои от които зрителите ще се срещнат за първи път.

Димитър Рачков


Първата изненада за Рачков ще бъдат продуцентите, които откриват таланта му на телевизионен водещ – Магърдич и Джуди Халваджиян. Като най-голям недостатък на актьора те ще изтъкнат непрекъснатите му закъснения за снимки. „ 90 процента от Рачков в живота е смях и само 10 тъга”, признава Джуди Халваджиян. „Виждал съм го в трудни моменти. Много е тъжно да видиш Рачков тъжен”, пък споделя Маги. Какво още ще разкажат продуцентите за него, зрителите ще видят тази събота в предаването.

Димитър РачковЗа невероятната химия, която има с Рачков ще разкаже и Васил Василев- Зуека. „ Ние често мислим и изказваме едни и същи неща. Понякога обаче се страхувам да не плати прекалено високата цена на вечно заетия човек”, споделя откровено Зуека. Той ще упрекне Рачков, заради решението му да напусне театъра и ще го провокира да се впусне в една от драматичните си роли на сцената – тази на Отело.

Безспорно най-вълнуваща ще бъде срещата на актьора с неговите родители.
Екипът на „Търси се…” пътува до Бургас за едно много емоционално интервю със семейство Рачкови. „Много ни липсва, защото той никога не се е отделял от нас. Преживяли сме всичко с него – изпитите в НАТФИЗ, първите години в София, любовта и разочарованията му”, споделят семейство Рачкови. Какво още ще признаят за него те и каква е била мечтата им за реализацията на сина им, ще стане ясно в студиото на предаването. „На този етап на него му липсва едно истинско семейство”, смятат родителите на актьора, които изключително много му помагат в отглеждането на сина му.

Димитър РачковРачков няма да скрие емоциите си от най-милата среща за него – тази със сина му – Димитър Рачков –младши. „Тати е много смешен. С него ходиме на басейн”, ще признае по детски 3-годишното дете. „Това е съществото, за което бих направил абсолютно всичко на света”, ще признае Рачков. В студиото на «Търси се...» актьорът ще сподели още, как е преживял раздялата с майката на Митко.  

Днес Рачков отново е на вълните на голямата любов. За нея ще разкаже неговата приятелка – Мария Игнатова. „Той изобщо не е романтичен и изобщо не е ревнив”, споделя Мария. Развълнуван Рачков ще се обясни в любов на Мария именно от ефира на „Търси се..”. Мария пък ще го помоли да я имитира. Водещите Меги и Нели ще се постараят да направят от Рачков нейн двойник – с дълга руса коса и елегантна рокля. Как ще се справи с тази роля – зрители ще видят в събота.

Забавна ще бъде срещата на актьора и с неговата близка приятелка – актрисата Елена Петрова. За да докаже обичта си към него тя е облечена с фланелка с неговия образ, а на самия него в студиото ще подари фланелка със снимка на сина му.

 

Димитър Рачков

 

Последната изненада за Рачков ще го върне в първите години на студентството му в НАТФИЗ. В студиото на живо ще влезе неговият добър приятел и съквартирант – актьорът Пенко Господинов. Двамата ще си спомнят за многото комичните и драматични моменти, през които са минали.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Димитър Рачков

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“