Музика Музика и видео

„Дим да ме няма“ надмина успеха на „Невидим“

Добави коментар

Тоталният хит „Дим да ме няма“ на Графа, Бобо и Печенката надмина успеха на „Невидим“ като вече е на върха на националната класация за радио и телевизионни излъчвания в българския ефир и е най-въртяната песен в момента.
Тоталният  хит „Дим да ме няма“ на Графа, Бобо и Печенката надмина успеха на „Невидим“ като вече е на върха на националната класация за радио и телевизионни излъчвания в българския ефир и е най-въртяната песен в момента.

Още с излизането си, „Дим да ме няма“ по музика, текст и аранжимент на Графа, заля денс клубовете в цялата страна и се превърна в истинска мания. Видеото, режисирано от Васил Стефанов, направи повече от милион гледания в интернет за по-малко от двайсет дни.

Сингълът е и номер едно по продажби в iTunes.

„Дим да ме няма“
е включена в концертната dance hall програма на Графа, която взривява публиката из цялата страна. Тези, които очакват по-баладично представяне остават смаяни от енергичното и танцувално звучене на музиката му. Всеобщо мнение е, че новото шоу на Графа с участието на DJ Borche, Tea & Indira няма аналог в България.

След супер успешното зимно турне на Графа, предстои Summer Tour Jim Beam да ме няма, което ще пренине през 15 града в разгара на лятото.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър