Актуално В програмата

Диди от Planet Voice по The Voice води Нели Петкова и Miro G на езда

Добави коментар

Водещата на Planet Voice Диди тази седмица ще представи на феновете съвместният проект на певицата Нели Петкова и продуцента и композитор Miro G.
Водещата на Planet Voice по телевизия The Voice Диди тази седмица ще представи на феновете на предаването съвместният проект на певицата Нели Петкова и продуцента и композитор Miro G.

Диди от Planet Voice по  The Voice води Нели Петкова и Miro G на езда

Песента „Lucky One” и видеоклипът към нея  ще дебютират в последното издание на Planet Voice за това лято. На 28 юли, четвъртък феновете ще станат свидетели не само на новото музикално амплоа на Нели като денс-поп изпълнителка, но и на съвместния спортен дебют на двамата гости.

Нели и Miro G приеха предизвикателството на водещата Диди и пояздиха коне на конната база в Ихтиман. Нели направи първите си стъпки в конния спорт с  красивия Пегас, а на Miro G бе поверен авторитетния Сенатор.

В предаването на телевизия The Voice, популярната с участието си в „Шоуто на Слави“ певица ще разкаже повече за музикалните си предпочитания, за новите си проекти и за парчето „Lucky One”. Съвместната им работа с популярния композитор и собственик на звукозаписната компания 2АМ Miro G ще продължи след като Нели официално обяви, че напуска екипа на Ку-Ку Бенд  и стартира самостоятелна кариера.

През август зрителите на The Voice ще гледат избрани Best of издания на предаването Planet Voice.


Последното издание на Planet Voice за сезона, с гости Нели Петкова и Miro G ще бъде в ефира на телевизия The Voice този четвъртък, 28 юли от 21:00 часа с повторение в петък, 29 юли от 17:00 и в събота, 30 юли от 12:00 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Planet Voice , Нели Петкова

Нели Петкова, Теодосий Спасов Фолк Квинтет с концерт в Лонодон

Нели Петкова с международен пробив

Нели Петкова стартира солова кариера

Planet Voice по телевизия The Voice представя американската R’n’B звезда Jeremih

Криско и D-Flow с премиера по "The Voice", събота, 17 юли от 11:00 часа