Лица ТВ водещи

Диана Радева

11 коментара

Диана Радева е родена във Варна на 1-ви януари. „Преди години една астроложка ми каза, че при толкова много единици в личните данни е малко вероятно да се омъжа, тъй като мъжете много ще се плашат от мен”.

Диана Радева е новото лице на ТВ2. Тя е една от успешно преминалите кастинга за новинари на телевизията.

Преди да дойде в ТВ2, Диана е натрупала опит в  радиостанциите „Витоша” и „Атлантик”, както и  в телевизиите „Евроком” и „МСАТ”. А богатия си речник, точна и безупречна фраза дължи на  специалността „Българска филология” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, където се дипломирала неотдавна.

Диана Радева е родена във Варна на 1-ви януари. „Преди години една астроложка ми каза, че при толкова много единици в личните данни е малко вероятно да се омъжа, тъй като мъжете много ще се плашат от мен”, споделя новата водеща, но допълва: „На 21 май 2006 година се омъжих, така че явно един от мъжете не се е уплашил достатъчно или астроложката е объркала единиците”.

Диана обича шоколад, хубаво вино и пикантни храни. За себе си твърди, че е скромна, мила и добра, и обича сама да постига успехите си.

„Вярвам, че човек може да научи по нещо от всеки и то да му помогне да опознае самия себе си. Обичам да общувам с хората – иначе се депресирам”. Мечтата на новата водеща е да пътува много и да снима местата и хората, които не е виждала досега.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Параграф BG с Георги Любенов , Диана Радева

Водещата Диана Радева с шевове по главата, ще отсъства от ефира на TV7

„Параграф BG” тази събота от 12:00 часа по ТВ2

Нов водещ на Параграф BG за август