Актуално Търси се...

Диана Найденова в “Търси се…” събота, 8 май, от 11:00 часа по bTV

1 коментар

Диана Найденова празнува рождения ден на дъщеря си в студиото на “Търси се…” събота, 8 май, от 11:00 часа по bTV

Диана Найденова празнува рождения ден на дъщеря си в студиото на “Търси се…” събота, 8 май, от 11:00 часа по bTV

Диана Найденова в “Търси се…” Телевизионната и радио журналистка Диана Найденова ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 8 май, от 11:00 часа по bTV. За първи път  зрителите ще видят другото лице на една от най-провокативните водещи – нежна, ранима, емоционална – такава каквато е Диана в живота.

Една от най-емоционалните срещи за журналистката ще бъде със собственика на Дарик радио – Радосвет Радев. „Тя изглежда като избягал звяр, но всъщност е един безкрайно раним човек. Аз лично най-много се радвам на нейното майчинство”, ще сподели Радосвет Радев. Той ще разкрие, че заедно със съпругата си Дима са едни от първите хора, на които Диана споделя, че очаква дете. Шефът на Дарик радио е бил до Диана и в още един много важен период в живота ѝ – срещата с нейния баща. „Аз се запознах с баща си на 35 години”, разкрива Диана. Именно телевизията прави възможна тази среща. Колко време ѝ е било необходимо да се срещне с него и какви са отношенията им днес, емоционално ще разкаже журналистката в студиото на предаването.

Диана Найденова в “Търси се…”


Гостуването на Диана в „Търси се…” съвпада с един от най-специалните дни в живота ѝ – рождения ден на дъщеря ѝ Боряна.
Както винаги водещите Меги и Нели ще са приготвили шокираща изненада за нея – в студиото ще влезе 6-годишната Боряна, която заедно с майка си ще духне свещичките на тортата. В емоциите на празника Диана ще сподели, че няма нищо по-важно за нея от това да бъде всяка свободна минута с дъщеря си. „След работа винаги се прибирам вкъщи, гледаме новините и после играем на шах”, разказва за отдадеността към дъщеря си телевизионната водеща.

Диана Найденова в “Търси се…” Водещите Меги и Нели ще срещнат Диана и с най-добрите ѝ приятелки – журналистката Жени Марчева и Ема. „Диана е най-силния човек в личния си живот.”  Те са били до Диана в най-трудния ѝ период – когато научава за смъртта на бащата на детето си. Каква е историята на голямата ѝ любов – журналистката ще разкаже за първи път в „Търси се..”. Оказва се, че в момента Диана има човек до себе си, с когото е много щастлива. „Той е моята опора! Не мога да повярвам, че съществуват такива хора като него”, ще сподели водещата.

Меги и Нели ще я върнат и към първите години на журналистическата кариера – в Дарик радио – Хасково.
Те ще срещнат Диана с най-добрите ѝ приятелки, които са нейни колежки. Те ще разкрият, че една от големите страсти на журналистката е шопинга, а това с което трудно се справя е ..готвенето.

Професионален поглед към нейния образ ще добавят бившия министър Даниел Вълчев и телевизионния продуцент Евтим Милошев.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“