Лица За звездите

Диана Найденова ще става хаджийка

Добави коментар

Диана Найденова ще става хаджийка. Това няма да попречи на тв изявите й, тъй като тихомълком “Челюсти” падна от екрана на Нова тв от началото на тази година.
Диана НайденоваДиана Найденова ще стане хаджийка тези дни, тъй като ще ходи на Божи гроб. Целта на пътуването ѝ все пак е друга - тя ще отразява за Дарик радио пътуването на премиера Бойко Борисов в Израел от 10 до 13 януари.

Това няма да попречи на тв изявите й, тъй като тихомълком “Челюсти” падна от екрана на Нова тв от началото на тази година.
Тв ръководството ще му търси друг, по-атрактивен час на излъчване. Досега медията го пускаше в негледаемото време в 13 ч. Точно заради това малко хора чуха журналистката, която в края на 2009-а обяви спирането на “Челюсти”. Токшоуто обаче продължава по “Дарик” всеки ден в същия час.

“Засега ще съм на екрана само в събота с рубриката ми в “Станция Нова”
, каза водещата.

В Нова тв се обсъждат два варианта. Единият е предаването да тръгне сутрин или като част от блока на Милен Цветков и Лора Крумова, или да бъде веднага след него. Другата възможност е да се премести преди централните новини “Календар”. Промените в програмата ще се правят другия месец. Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Диана Найденова

Цецка Цачева кара направо в “Събуди се” по NOVA

„Челюсти“ се завръща по Нова

Диана Найденова напусна "Всяка неделя" след две предавания

Диана Найденова ще води "Всяка неделя" с Кеворкян

В програмата: