ТВ анонси bTV

​Диана Любенова в откровен разговор в „Животът по действителен случай“​

Добави коментар

Тази събота, 12 ноември от 17 часа, в студиото на „Животът по действителен случай“ зрителите ще видят едно от най-познатите и обичани лица на bTV – водещата Диана Любенова.

Диана влиза в ролята на гост и ще бъде безкрайно откровена пред колежката си Алекс Сърчаджиева. Двете ще говорят наистина за всичко – за работата, за семейството, за баланса между двете, за любовта, за трудния път до майчинството и дори за Робърт Де Ниро. Диана ще сподели и за крайно деликатна ситуация, в която е била поставена спрямо собствената си сестра.

Зрителите на bTV ще станат съпричастни и на историята на Миглена – една жена, чийто живот се преобръща на 180 градуса, след като чува диагнозата „рак на гърдата“. Освен пълния шок следват операции, химиотерапия, загуба на коса и какво ли още не. За щастие днес Миглена е здрава, а доктор Джак и екипът му като магьосници ще заличат последствията от коварната болест и ще видим дамата такава, каквато сама никога не си е представяла, че ще изглежда.

Иво Аръков е миролюбив човек, но за този брой е подготвил доста бойна класация. В класацията „Топ 10“ той е събрал на едно място десет от най-шумните и гръмки скандали, разразили се в десет български ВИП семейства. Какви са последствията от тях, зрителите ще разберат тази събота в ефира на bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът по действителен случай

Тайната рецептата за оптимизъм на Тото в „Животът по действителен случай“

​Яна Маринова с болезнени откровения в „Животът по действителен случай“​

Завръща се токшоуто „Животът по действителен случай“

Кали и майката на Поли Генова тази събота в „Животът по действителен случай“

Анелия разкрива коя е най-тежката й загуба в Животът по действителен случай