Актуално В програмата

„Дъф и Вазовски“ и „Елитен отряд“ тръгват по bTV Action

Добави коментар

Вълнуващи екшън вечери очакват зрителите с две от най-добрите заглавия в жанра

От 24 ноември (четвъртък) в ефира на bTV Action тръгва премиерният канадски сериал „Дъф и Вазовски“ (Pretty Hard Cases, 2021 г.). Наситената с екшън поредица, която зрителите ще могат да гледат всяка делнична вечер от 20:00 ч., проследява динамичното ежедневие на необичайната двойка детективки Сам Вазовски (Мередит Макнийл) и Кели Дъф (Адриен Мур).

Докато Вазовски се занимава със следене и разбиване на канали за разпространение на оръжия, Дъф работи изцяло на улицата, където залавя наркотрафиканти. Твърди, решителни и винаги забавни, двете прилагат нестандартни професионални подходи в една на пръв поглед пропукана и корумпирана система. В личния си живот обаче Дъф и Вазовски се борят със самота, проблеми и житейски предизвикателства. Тяхното бурно приятелство често ги вкарва в конфликти, но и двете оценяват силните си страни и винаги успяват да се разберат „по женски“, за да разкрият поредния криминален контингент.

Текст от potv.bg

След успеха на датския сериал „Убийството“, bTV Action стартира излъчването на още една скандинавска поредица – „Елитен отряд“ (Rejseholdet / Unit One). Криминалето, носител на награда „Еми“, тръгва на 25 ноември (петък) и ще върви всяка вечер от 21:00 ч. В главната роля зрителите ще видят Мадс Микелсен, познат на публиката с емблематичното си превъплъщение на Ханибал.

Всеки епизод от „Елитен отряд“ проследява отделен криминален процес и разгръщащата се предистория, както и отношенията между разследващия екип и техните семейства. Поредицата засяга значими социални теми, включително отговорността на полицейската професия, социалното и емоционално въздействие на бруталните престъпления, както и намесата на политиката и пресата в съдебните процеси.

Процентът на успеваемост на датския „елитен отряд“ в разгадаването на случаите е един от най-високите в света, но членовете на екипа плащат висока цена за това, тъй като се налага да нямат контакт със семействата си повече от 230 дни в годината.

Не пропускайте вълнуващите екшън сериали „Дъф и Вазовски“ и „Елитен отряд“ само в ефира на bTV Action!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъф и Вазовски , Елитен отряд