Актуално В програмата

„Дъф и Вазовски“ и „Елитен отряд“ тръгват по bTV Action

Добави коментар

Вълнуващи екшън вечери очакват зрителите с две от най-добрите заглавия в жанра

От 24 ноември (четвъртък) в ефира на bTV Action тръгва премиерният канадски сериал „Дъф и Вазовски“ (Pretty Hard Cases, 2021 г.). Наситената с екшън поредица, която зрителите ще могат да гледат всяка делнична вечер от 20:00 ч., проследява динамичното ежедневие на необичайната двойка детективки Сам Вазовски (Мередит Макнийл) и Кели Дъф (Адриен Мур).

Докато Вазовски се занимава със следене и разбиване на канали за разпространение на оръжия, Дъф работи изцяло на улицата, където залавя наркотрафиканти. Твърди, решителни и винаги забавни, двете прилагат нестандартни професионални подходи в една на пръв поглед пропукана и корумпирана система. В личния си живот обаче Дъф и Вазовски се борят със самота, проблеми и житейски предизвикателства. Тяхното бурно приятелство често ги вкарва в конфликти, но и двете оценяват силните си страни и винаги успяват да се разберат „по женски“, за да разкрият поредния криминален контингент.

След успеха на датския сериал „Убийството“, bTV Action стартира излъчването на още една скандинавска поредица – „Елитен отряд“ (Rejseholdet / Unit One). Криминалето, носител на награда „Еми“, тръгва на 25 ноември (петък) и ще върви всяка вечер от 21:00 ч. В главната роля зрителите ще видят Мадс Микелсен, познат на публиката с емблематичното си превъплъщение на Ханибал.

Всеки епизод от „Елитен отряд“ проследява отделен криминален процес и разгръщащата се предистория, както и отношенията между разследващия екип и техните семейства. Поредицата засяга значими социални теми, включително отговорността на полицейската професия, социалното и емоционално въздействие на бруталните престъпления, както и намесата на политиката и пресата в съдебните процеси.

Процентът на успеваемост на датския „елитен отряд“ в разгадаването на случаите е един от най-високите в света, но членовете на екипа плащат висока цена за това, тъй като се налага да нямат контакт със семействата си повече от 230 дни в годината.

Не пропускайте вълнуващите екшън сериали „Дъф и Вазовски“ и „Елитен отряд“ само в ефира на bTV Action!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъф и Вазовски , Елитен отряд