Лица Партита

Детският канал SUPER 7 ще отпразнува деня на детето с парти на 4 юни

Добави коментар

SUPER 7, първият детски телевизионен канал у нас, изцяло озвучен на български език, ще отбележи Международния ден на детето с незабравимо детско парти тази събота, 4 юни.

SUPER 7, първият детски телевизионен канал у нас, изцяло озвучен на български език, ще отбележи Международния ден на детето с незабравимо детско парти тази събота, 4 юни. Партито ще се състои на етаж -1 („Голямата ротонда”) в столичния Сердика Център, намиращ се на бул. Ситняково 48.

С много танци, музика и игри SUPER 7 ще посрещне всички желаещи да се забавляват заедно с любимите герои от филмите на NICKELODEON – Спондж Боб, Дора Изследователката, i-Карли, Тру Джаксън, Ловци на чудовища, Приключенията на Джими Неутрон и др.

Детският канал SUPER 7

Забавленията ще продължат от  11 ч. до 13 ч. и ще включват много игри, конкурси, а също и детско кареоке. Най-наблюдателните малки зрители на детския телевизионен канал ще имат шанса да си спечелят много награди от викторината, свързана с героите от филмите на SUPER 7. Професионални аниматори ще се грижат за доброто настроение на малките гости и ще изрисуват лицата на децата с любимите им герои от програмата на SUPER 7.

Забавлението ще продължи и с много песни и танци, заедно с талантливите деца от музикалната формация „Бон-Бон”, чието шоу се излъчва по SUPER 7 всяка неделя от 11 ч.

Специално за партито ще бъдат осигурени страхотни награди и подаръци, които ще бъдат предоставени от компаниите Хиполенд и Сачи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър