Актуално Търси се...

Десислава в "Търси се"

Добави коментар

Каква е Десислава в личния си живот ще разкрият Мими Иванова и Развигор Попов, приятелят ѝ Светлозар и цялото семейство на певицата тази неделя, 26 октомври в „Търси се” по bTV

Каква е Десислава в личния си живот ще разкрият Мими Иванова и Развигор Попов, приятелят ѝ Светлозар и цялото семейство на певицата тази неделя, 26 октомври в „Търси се” по bTV

Певицата Десислава ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се” тази неделя, 26 октомври. Точно в 11.00 часа Меги и Нели ще направят съпричастни зрителите на bTV на откровената изповед на Деси за трудностите, които е изживяла и щастието, което изпитва в момента.

Първата изненада за певицата ще бъде едно музикално семейство – Мими Иванова и Развигор Попов, които са леля и чичо на певицата.

„Деси имаше трудно детство. Непрекъснато се местеше от град на град“, разказват Мими и Развигор, а Десислава ще сподели, че най-трудно е преживяла раздялата на родителите си.

„Бях на 5-6 години. Спомням си как баща ми с едната ръка държеше мен, а с другата чувал с моите дрехи и отидох да живея при майка ми“, разкрива с тъга Деси.

Меги и Нели ще я срещнат и с любовта – нейният приятел Светлозар, с когото са заедно 3 години.

„Тя е много естествена, искрена. Въпреки, че имаме сериозна разлика в годините често се чувствам по-мъдър от нея, защото тя е изключително емоционална“, признава Светлозар.

„Аз съм израснала в семейство с непрекъснати скандали, дори физическо насилие и знам, че не искам да допускам това в живота си. Зарко е човекът, който ми дава сили и сме много щастливи“, споделя певицата. И двамата ще признаят, че вече са готови да имат дете и нищо чудно скоро да съобщят хубавата новина.

Най-емоционална ще бъде срещата на Деси със сина ѝ Майки, който ще признае, че много се гордее с майка си.

Десислава в Търси се”

„Винаги ми е било много трудно да играя ролята и на баща, и на майка за него. Опитвала съм се да бъда силна в моменти, когато съм била на дъното“, през сълзи ще разкаже певицата. Най-трудният период за нея е бил, когато влага почти всичките си пари  в собствена телевизия, но след време проектът не успява. „Тогава Майки ми каза, че не бива само да плача, а да се изправя и да реша проблема“, спомня си Деси.

Водещите ще срещнат русокосата дама и с един много любим човек от семейството ѝ – дядо ѝ Доньо от Гълъбово. В къщата му Деси е навсякъде – снимки, плакати.

“Живели сме заедно 10 години и от малко момиче тя се превърна в истинска звезда“, казва дядо Доньо, който е на 92 години.

Деси няма да скрие мъката по баща си, който си отива преди 2 години.

„ Мъчно ми е, защото бяхме скарани, когато той почина. Баща ми винаги ме критикуваше каквото и да постигна“, споделя певицата.

Десислава в Търси се”

Голямата изненада за Деси ще бъде срещата с двете ѝ по-малки сестри Ния и Ива, които ще дойдат в студиото при нея. Как ще я опишат, зрителите на bTV ще видят тази неделя в „Търси се“.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Десислава /DESS/

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“

Топ репортерът на bTV Десислава Ризова с лична изповед в „Търси се...“