Лица Изпълнители

ДесиСлава става DESS, но само за поп музиката

Добави коментар

За ДесиСлава поп фолкът се оказа тесен и вече с новия си артистичен псевдоним DESS ще има дял и в поп индустрията.


За ДесиСлава поп фолкът се оказа тесен и вече с новия си артистичен псевдоним DESS ще има дял и в поп индустрията.

ДесиСлава става DESS„Не бих казала, че DESS е точно артистичен псевдоним, защото много хора ми викат Дес на галено... Просто исках нещо ново, нещо по-различно.... С  DESS заявявам, че искам да правя сериозна кариера в поп-а. И преди съм пяла поп парчета, но са били някакси между другото” – обоснова избора си Деси.

Първата денс песен се казва „I like”. Парчето бе представено в „Шоуто на Слави” и обра аплодисментите на екипа и зрителите в студиото. „I like” е направена специално за DESS от румънски екип. „Това са страхотни професионалисти, които са млади, талантливи, работили с най-големите румънски имена. Записали сме няколко денс песни, предстои и дует с известен изпълнител и мога да кажа, че се чувствам страхотно и се надявам на подкрепата на хората” – развълнувано заяви талантливата певица.

За да успокои поп фолк феновете, ДесиСлава каза:
„Държа да стане ясно, че не се отказвам от поп фолка. Изпяла съм много хубави поп фолк песни, като „Бели нощи”, „Мъжете всичко искат”, „Не вярвам”, „Мила моя, мили мой” и много др., които обожавам и те са част от мен. Но никога не ми е било достатъчно. Винаги ми се е искало още нещо .... Не мога да го обясня.... Но искам да подчертая, че поп фолкът си остава в сърцето ми!” – категорично заяви DESS. PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"