Актуално В програмата

Деси Слава свали маската на макарона на полуфинала на „Маскираният певец“

Добави коментар

Булката, Баба Яга и Хищницата са финалистите във втори сезон на шоуто

На четвърто място във втори сезон на „Маскираният певец“ се класира Деси Слава, която се криеше почти три месеца зад маската на Макарона. Сладкият и цветен образ се превърна в един от любимите на феновете на предаването със страхотния си глас и запомнящи се представяния. По време на шоуто зрителите чуха впечатляващите изпълнения на „I Don't Want to Miss a Thing“ на Aerosmith и “Hurt” на Christina Aguilera, но вотът не достигна на Макарона, за да се класира за големия финал следващата седмица.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
„В костюмa се чувствах много задушевно. Той страшно много ми ограничаваше движенията и трябваше да измисля тези ситни стъпки. Трябваше да науча наизуст сцената, защото нищо не се виждаше, но за мен беше невероятно вълнение да бъда в този формат. Безкрайно щастлива съм, че стигнах чак дотук,. Благодаря!“, сподели развълнуваната певица за предизвикателствата в шоуто. Панелът успя да отбележи поредно попадение, познавайки я единодушно.
Този текст е копиран от pоTV.bg

Булката, Баба Яга и Хищницата продължават напред към грандиозния финал на втория сезон на най-мистериозното предаване в ефира. Този път всяка от маските имаше възможността да изпълни по две песни на сцената на шоуто, а след втората участниците показаха и по една улика. Булката донесе миниатюрен сервиз за хранене, Хищницата показа наргиле, а Баба Яга затрудни всички с палки за ударни инструменти.

Алекс Раева, AZIS, Владо Пенев и гост-детективът Джуди Халваджиян се обединиха отново около името на Невена Цонева за Булката, но образите на Баба Яга и Хищницата остават мистерия до самия финал.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Шотландецът

Шотландецът

Напрежението от оспорвания полуфинал разчупи Шотландецът, който се завърна на сцената на „Маскираният певец“ като гост-маска от предходния сезон. Детективите имаха четири различни предположения, но не успяха да отгатнат, че Етиен Леви носи атрактивния костюм този път. Те заложиха на имената на Йордан Караджов, Тома Здравков, Димитър Кърнев и Орлин Павлов.

„Аз искам да благодаря на целия екип, който дава труда си, за да направи такова шоу и забавление. За мен е чест, че бях поканен. Поклон за всички, които се грижат в тези тежки времена, да накарат зрителите да се радват.“, сподели Етиен Леви за участието в предаването.
Всичко по темата вижте в potv.bg

Грандиозният финал на втори сезон на „Маскираният певец“ е точно след седмица и тогава зрителите ще определят кой ще бъде големият победител. Какви песни ще изберат участниците за последно и ще разгадаят ли следователите трите останали маски? – не пропускайте да видите следващата събота в 20:00 по NOVA.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маскираният певец

Марта Вачкова: „Маскираният певец“ е една голяма игра“

Tретият сезон на „Маскираният певец“ стартира тази събота

Есенният телевизионен сезон на NOVA – по-богат и разнообразен от всякога

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Боби Турбото е големият победител във втори сезон на „Маскираният певец“