Актуално В програмата

Деси Добрева става част от журито в четвъртия сезон на „България търси талант”

1 коментар

Журналистката Илиана Беновска вече няма да е част от шоуто.

Полуфиналите в „България търси талант” са към своя край. Тази неделя (17 май) от 20.00 часа нови 10 таланта ще се включат в надпреварата, а на сцената на шоуто ще има много изненади, напрежение и усмивки. 

Свидетел на емоциите на участниците от тази неделя ще бъде Деси Добрева, която ще се присъедини към Дарина, Ники и Иво. Журналистката Илиана Беновска вече няма да е част от шоуто.

Деси Добрева е популярна българска изпълнителка, завоювала редица престижни родни и международни награди, сред които 2 приза от The Billboard World Song Contest (USA,2005), The Great American Song Contest (USA, 2006), „11th Asia New Singer Competition”  (China, 2010), Гранд-При на фестивала «Еврофест 2014» в Скопие, Македония, Изпълнител на годината на БГ радио (2010). Деси има зад гърба си 3 албума с „Ку-ку бенд”, 1 самостоятелен албум, 2 албума с детска музика и много други. Деси Добрева е част от 2 спектакъла на Нешка Робева и от проекта „Балкански” с Теодосий Спасов.

Като представител на Българския културен център в САЩ Деси активно участва в промотирането на българската култура в САЩ и Европа. Изнасяла е концерти в Royal Albert Hall и Astoria Hall (London, UK),както и на най-емблематичната джаз сцена в света Blue Note (New York, USA).

Деси Добрева

Деси е възпитаник на националното училище по изкуствата „Добри Христов” във Варна. През 2005г. се дипломира в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” с две специалности - поп и джаз пеене и музикална педагогика.През 2007г. певицата завършва Berklee College of Music (Boston, USA) със специалност Voice Performance. От години Деси се занимава с иновативни подходи в методологията в детското възпитание и педагогика.
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Деси Добрева , България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя