Актуално В програмата

„Денят на храбростта“: bTV със специално студио за 6 май

Добави коментар

В събота, 6 май от 7:30 до 11:30 часа bTV ще представи на зрителите си специално студио за празника - "Денят на храбростта".

Водещите Жени Марчева и Златимир Йочев ще проследят заедно със зрителите на живо официалните церемонии и традиционния водосвет на бойните знамена и знамената светини, както и официалния преглед на войсковите части и техника, който се завръща по улиците на София след прекъсването от 2019 г. насам. Журналистът Румен Скрински ще бъде водещ на изнесеното студио на площад „Княз Александър Батенберг“ в столицата.

Гости ще бъдат военни, политици и историци, които ще разказват за празника и традициите, ще ни напомнят за героите и ще обсъждат с водещите съвременните военни предизвикателства.

Заедно с репортерите и кореспондентите на bTV в страната в рамките на предаването зрителите ще се запознаят с подготовката, живота и делата на българските военни в мирно време.

Освен празника на Българската армия, няма да пропуснем и празника на хиляди българи, кръстени на св. Георги с известни именици в студиото.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър