Актуално В програмата

Денислав в дует с Азис, гостува на Иван и Андрей в петък 18.02.2011 г.

1 коментар

Денислав ще бъде гост в „Шоуто на Иван и Андрей” в петък, 18.02.2011 г. Там той ще говори за любовта, секса, последните си връзки и предстоящите си песни.

Денислав има дует с АзисДенислав ще бъде гост в „Шоуто на Иван и Андрей” в петък, 18.02.2011 г. Там певецът на „Real Enterprises” ще говори за любовта, секса, последните си връзки и предстоящите си песни.

Пред водещите Иван и Андрей шуменският мачо ще разкаже подробности около новия си дует, който е с едно от гаджетата му......а именно Азис. Дуетът се казва „Професия блондинки” – когато я чуят, хората ще преценят сами дали има връзка текста на песента с последните жени в живота на Денислав – Соня Немска и Славена.

Музиката и аранжимента са на Велислав Драгомиров, а текста е на Тина Денчева. Денислав и продуцентът му Николай Първанов все още се колебаят дали да пуснат парчето по радиата и клубовете или да изчакат и видеото. Клипът ще се снима до дни и се очаква да е доста провокативен. „С Азис не сме гаджета, но това определено не пречи да правим много неща заедно...” – лаконично заяви изпълнителя на „Дюнер кючек”.

Денислав има дует с Азис


Денислав е певец в компанията на Ники Китаеца „Real Enterprises” от половин година. Последната му песен „Дюнер кючек” предизвика доста различни коментари – от крайно положителни до крайно отрицателни. „Надявам се този дует също да не остави хората безразлични” – сподели Денислав.

 

Очаквайте скоро „Професия блондинки” на Денислав и Азис....

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Иван и Андрей

Шоуто на Иван и Андрей

„Шоуто на Иван и Андрей”: Елена Йончева: „Искам бебе!”

„Шоуто на Иван и Андрей" - 4 март, четвъртък, 22:00 часа

Гадже ли е депутатката Калина с мъж на 2009 г. Пламен Константинов?

Райна ще пее в “Шоуто на Иван и Андрей”