Лица За звездите

Денис Ризов ще конкурира "Шоуто на Слави" и "Шоуто на Иван и Андрей"

1 коментар

Ще конкурирам "Шоуто на Слави" и "Шоуто на Иван и Андрей" - похвали се Денис Ризов.
Денис Ризов снимка:ГорещоЩе конкурирам "Шоуто на Слави" и "Шоуто на Иван и Андрей" - похвали се Денис Ризов.

Денис Ризов не уточнява в коя телевизия ще е шоуто, което подготвя, но това ще излезе на бял свят съвсем скоро. "Той преговаряше с   bTV за скандално вечерно предаване, но очевидно сега се е насочил към друга медия", коментират запознати.  

Денис Ризов изненада феновете си и с новината, че се е съгласил Лили Иванова да изпълнява култовия хит "Черна овца".  


"Не става въпрос за продажба изобщо. Когато пееш някоя песен на концерт, няма никакво значение. Даже не трябва разрешение. В случая става въпрос за това, че Лили иска да запише "Черната овца" и като културен човек звънна и попита дали е възможно. Първо се свърза със Звезди, след това с мен. Аз звъннах на Божидар Главев, който е автор на парчето и в момента е свещеник. Никой нямаше нищо против, защото Лили Иванова си е професионалист и за нас това е вид признание. Щом и Лили Иванова го харесва, значи, че песента излиза и от рок стандарта, разширява аудиторията си. Всеки, който има желание да запише чужда песен, трябва да иска разрешение и тя го има писмено. Нормално е. Ако променяш аранжимента, трябва да искаш разрешението от автора. Плюс това аз знам кой прави аранжимента", призна той пред БЛИЦ.

Денис Ризов е на 46 години, освен музикант е и бизнесмен, основател на компаниите „София мюзик ентърпрайсис", „Хърбър айлънд рекърдс" и др.  Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денис Ризов

„Денис и приятели“, 4 юли от 23:00 по БНТ 1

„Търси се” Денис Ризов, тази събота, 29 януари, от 11:00 часа по bTV

Денис Ризов подготвя нощно тв шоу