Актуално В програмата

Денят на страшния съд

Добави коментар

Тази вечер от 23:00 часа (11.08) GTV ще повтори зрелищния турнир на Световната федерация по кеч „Денят на страшния съд”.

WWE Judgment day

Дата на излъчване: 11-ти август, понеделник, 23:00 часа

На 11-ти август GTV ще излъчи още веднъж платения кеч турнир на Световната федерация по кеч „Денят на страшния съд”. Тази година събитието се проведе в Омаха, Небраска. Залата, която по принцип събира около 7000 души, се пукаше по шевовете от повече от 8000 фена, дошли да видят любимците си на живо.

Тази вечер от 23:00 часа специално за всички кеч-маниаци GTV ще повтори невероятно зрелищния платен турнир на Световната федерация по кеч „Денят на страшния съд”. На турнира бяха защитавани цели 4 титли, включително и двете най-престижни отличия в света на развлекателните борби.Цели 4 титли бяха защитавани на „Денят на страшния съд” – тази при двойките, при жените и двете най-престижни – в свръхтежка категория и световната титла на Федерацията.

Гробаря и Острието се срещнаха за пореден път след невероятния им мач на „Кечмания 24” и, както се оказа, двамата все още имат с какво да се изненадат един друг. А и да изненадат феновете, които са дошли специално заради този мач.

Според слуховете любимецът на феновете Джеф Харди щеше да се завърне на „Денят на страшния съд”. Макар да нямаше уреден мач за турнира, беше потвърдена информацията, че той ще е зад кулисите.

Най-очакваният мач беше този за най-престижното отличие в света на развлекателните борби – световната титла, която която щеше да се реши в мач в стоманена клетка между 12-кратния и настоящ шампион Трите Хикса и главния претендент Ренди Ортън...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят на страшния съд