Предавания Ток - шоу

Денят е прекрасен

Добави коментар

Денят е прекрасен e женско токшоу с водещи Ива и Боги всеки делничен ден по bTV.
Денят е прекрасен се излъчва на живо от студиото с активното участие на зрителите. Ива и Боги, познати досега от "Часът на мама", водят заедно и поотделно в отделните рубрики на предаването. По този начин много по-ясно се подчертава темпераментът и гледната точка на всяка една от тях.

Ива и Боги

Денят е прекрасен има тематични сегменти, в рамките на които водещите предлагат любопитна, разнообразна и позитивна информация. Рубриките имат за цел да накарат зрителя да се чувства така, сякаш водещите и гостите се обръщат лично към него. Има жива телефонна връзка, както и непрекъсната интернет връзка чрез сайта и форума на предаването - http://mama.btv.bg/forum за да се отчитат веднага реакциите и мненията на зрителите по определена тема.

Всяко предаване започва с коментар по актуалните теми от деня – социални или светски, много рядко и политически.

В рубриката "Специален гост" гостува известна личност, като акцентите на разговора с него/нея са насочени към по-малко познатите ѝ страни. Специалният гост носи със себе си ценен или характерен за него предмет, който зрителите имат възможност да разпознаят.

"Духът на Изтока" е рубриката в която всяка сряда обект на разискване е всичко източно и ново, но в максимално практичния му вариант.

В рубриката "Здраве да е!" всеки понеделник зрителите получават здравни съвети, техники за релакс, решаване на психични проблеми, борба със стреса и др.

"Часът на мама" запазва своето място като отделен сегмент, а всяко издание на "Денят е прекрасен" завършва с "Време за сладки приказки" – своеобразен наследник на познатитите "женски клубове" от предходните сезони на "Часът на мама".

Две нови лица със свои авторски рубрики се изявяват в предаването наред с основните водещи Ива и Боги.

Милена Илиева, млада и успешна бизнес дама, чест гост в "Часът на мама" през втория му сезон, води всеки четвъртък рубриката "Ти можеш". Лайтмотивът, обединяващ темите в нея е че всеки човек притежава потенциал да се справи с проблемите си, ако - вместо да разхищава енергия в оплаквания - я впрегне в градивно търсене на изход.

Васко Мавриков,

Васко Мавриков, познат на ТВ аудиторията от разследващите си репортажи в "Господари на ефира" е с ново амплоа в дамското токшоу. Той е олицетворение на мъжката гледна точка в царството на жените, своеобразен защитник на желанията, нагласите и стремежите на съпрузите и бащите в семейството. Темите, по които Марвиков застава на страната на силния пол в рубриката си "Мавриков на ваша страна", са сред евъргрийните в историята на мъжко-женските отношения в и извън семейството.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!

„Столичен градски транспорт” отива на съд

„Денят е прекрасен” търси решение за децата от приюта на дядо Иван от Нови Хан

"Денят е прекрасен" с нова поредица „Ти можеш да промениш живота си!