Лица За звездите

Дейвид Бекъм целува страстно Симона Първанова в Лондон...

Добави коментар

Футболната икона Дейвид Бекъм и водещата Симона Първанова си размениха страстни целувки на централната Лондонска улица "Marylebone Road".

Футболната икона Дейвид Бекъм и водещата Симона Първанова си размениха страстни целувки на централната Лондонска улица "Marylebone Road". Емоционалното преживяване по между им бе запечатено от папараците, които следят Бекъм всяка секунда.

От снимките се вижда , че топ-водещата на телевизия Планета и топ футболиста на Английския национален тим са доста интимни и явно искрата по между им е пламнала силно след като не се притесняваха от хилядите хора ставащи свидетели на тяхната близост. Като се има предвид обаче адреса, а който се е развило действието става ясно, че точно там е восъчното копие на футболиста в музея на Мадам Тюсо. "Изкуших се да се целувам с Дейвид Бекъм защото той е любимият ми футболист и ме привлича като мъж. Е засега се задоволих с восъчната му фигура в музея, но понеже вярвам,че всичко е възможно на този свят може пък някой ден наистина да съм в обятията на Дейвид", коментира с усмивка Симона.

Водещата се прегърна и с любимия си пилот от "F 1" – Люис Хамилтън в нестандарта старт позиция под каската на състезателя.ѝ

Сексапилната блондинка имитира блестящо и радостта при отбелязан гол на съотборника на Бекъм в националния отбор Уейн Рууни. "Скоро един приятел ми сподели,че именно Рууни е любимият му нападател. Сега изучих в детайли позата на играча, чиито прякор е Шрек след като е вкарал попадение за да я показвам и да се смеем на актьорските ми превъплащения.", сподели водещата на Лабиринт. PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Симона Първанова

Водещата Симона Първанова - 5 в 1

Симона Първанова - „Булката беглец”