Актуално В програмата

Даяна Ханджиева отива на дуел във „Фермата“

Добави коментар

Даяна Ханджиева отива на дуел, пратена от най-близкия си човек във „Фермата“

Драматични обрати и болезнени изповеди бележат живота на участниците в стопанството в предпоследната седмица на „Фермата“ 6. За актрисата Даяна Ханджиева дните преди големия финал на 12 декември са особено емоционални, след като в четвъртък вечер тя се почувства предадена от доскоро най-близкия си човек в шоуто – Йордан Белев. Като фермер на седмицата той първо я изпрати в ратайската колиба, заедно с пилота Петър Петров, а в последствие я номинира и за първи дуелист с мотива, че така ще ѝ помогне да стигне до финал.

„Ако искаше да ми помогнеш в играта, можеше да избереш друга жена за ратай, която да ме избере за свой опонент на Арената и така щях да имам преимуществото да наредя точките в битките. В момента аз съм гладна и изморена от тежката работа, не подреждам битките, а и трябва да избирам между три силни жени. Не знам как това е в моя полза“, разстроена коментира Даяна, според която Данчо нарочно я е поставил във възможно най-неизгодната позиция.

Още по-разстроена от избора на фокусника се оказа Ваня, която смята, че именно тя ще бъде предизвикана на Арената за четвърти път. Подозренията си тя сподели с групата, като коментира, че стратегическият план на Йордан е именно тя да бъде избрана от Даяна за последния вечерен дуел на Арената, като по този начин Мария и Надежда ще бъдат принудени да се изправят една срещу друга в един от 4-те извънредни елиминационни дуели през следващата седмица.

От своя страна фокусникът е единственият мъж, който досега не се е явявал на елиминационен дуел и е сигурен първи дуелист в един от извънредните дуели. Така предизвиквайки женски дуел сега, Данчо си запазва Стоян, когото смята за преодолим опонент в една от финалните мъжки битки.

Сложната схема обърка окончателно отношенията между актрисата и фокусника, а според Надя целта му е не просто да стигне до финал, а и да оправи отношенията с годеницата си, слагайки край на сагата с Даяна. За това си намерение Йордан призна и пред водещия на „120 минути“ Светослав Иванов, който влезе в стопанството, за да му помогне със съвети как да направи собствен прочит на най-доброто публицистично предаване у нас.

„Нямам търпение да се прибера вкъщи и да се оженя за годеницата си. Да ѝ покажа, че вече само нейн“, призна фокусникът пред Светльо Иванов, който от своя страна го посъветва да бъде искрен със събеседниците и зрителите си, и да контролира притеснението си чрез специална дихателна техника.


„Когато кажеш нещо от теб, маската пада и тогава се доближаваш повече до тези, които те гледат и те се доближават повече до теб. Телевизията е като скенер. Всичко си личи. Всяко едно чувство, емоция, това което криеш, кога си фалшив, кога не си“, сподели водещият на „120 минути“.

Малко по-късно обаче Данчо попадна в капана на собствената си обърканост, като по време на интервюто с Даяна в „120 фермерски минути“, призна, че именно тя е първият човек, на когото ще се обади след края на шоуто.

Драматичните събития в стопанството, предизвикани от избора на първи дуелист, изправиха една срещу друга трите останали в предаването жени – Надежда, Мария и Ваня, в дуел за имунитет. След като излязоха на Арената, пчеларката изненадващо обяви, че се отказва да се бори, с мотива, че иска да се изправи срещу Даяна в събота вечер. Така в битката сили премериха Мария и Ваня, а по-бърза се оказа стюардесата, за която това е първи имунитет от дуел. За последния вечерен дуел на Арената за този сезон, актрисата Даяна Ханджиева ще трябва да избира дали да се бори с Мария или с Надя.

В четвъртък вечер участниците се сбогуваха и със специалните си гости тази седмица – победителя в предишния сезон на шоуто Веселка Маринова и участниците Роман Банев и Красимир Джунов, които им помагаха в работата и им дадоха ценни съвети за предстоящия финал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ивайло Герасимов отпадна от „Фермата“

Теодора Дякова напусна „Фермата“ след инфарктен женски дуел

Виктор Каров отпадна от „Фермата“ след зрелищен дуел

Цветелина Лозанова напусна „Фермата“

Родолюбецът Чавдар Христанов падна на Арената във „Фермата“