Актуално В програмата

Даяна и Йордан получиха втори шанс в „Един за друг“

Добави коментар

С неочаквани обрати приключи едно от най-разнообразните и непредвидими изпитания в предаването „Един за друг“ вчера – люлки и дуели.

В него дамите решаваха срещу кого от останалите мъже да изправят половинките си на дуел в различни атрактивни битки. Всяка загуба спускаше люлките, в които жените стояха, и отвеждаше двойките по-близо до номинация. Първа земята достигна половинката на Гани – Веселина, а грешка в стратегията на Петя и Николай ги постави на предпоследното място.

За изненада на всички три от напусналите до момента двойки получиха възможността да се борят за завръщане обратно в „Един за друг“. Цветослава и Кристофър, Ася и Калоян и Даяна и Йордан преминаха през същото изпитание, за да се преборят за мястото си в надпреварата. Битката изгубиха Ася и Калоян, които окончателно се сбогуваха с шанса да продължат участието си в най-романтичното предаване.

Чрез гласуване на настоящите обитатели на Вилата на любовта беше определено коя от останалите две двойки заслужава да получи мястото си в приключението „Един за друг“ обратно. Мнозинството единодушно реши семейството на Даяна и Йордан отново да се присъедини към тях.

„Две наистина прекрасни двойки загубиха шанса си да се върнат в предаването. Това е достатъчно тъжно и смятам, че не е нужно да се разделяме с още някого. Обявявам най-официално, че днес елиминации няма да се проведат! Всички можете да се чувствате спокойни, но съвсем за кратко“, зарадва водещият Емо Чолаков претендентите за победа.

Какво им е подготвил следващата седмица, не пропускайте да разберете от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват

Веселина и Ганчо се разделиха с „Един за друг“

Мъжете политат на крилете на любовта в „Един за друг“