Актуално В програмата

Датският хит „Пътят на парите“ тръгва премиерно по bTV Action

Добави коментар

От 4 септември (неделя) bTV Action започва излъчването на премиерния датски сериал „Пътят на парите“ (Bedrag / Follow the Money).

Носител на отличието за „Най-добра чуждестранна продукция“ на престижните британски телевизионни награди „C21 International Drama Awards“, трилърът „Пътят на парите“ обещава да държи зрителите в напрежение и очакване всяка вечер от 21:00 ч.

Историята:

Малката датска компания за устойчива енергия „Енергрийн“ отбелязва рекорден финансов растеж и се превръща в ключов фактор на международния енергиен пазар за отрицателно време. Всичко обаче се променя, когато полицията открива мъртвото тяло на мъж, работил там. Служителят Михаил Хусенко е удушен с кабел и е захвърлен във водата под ветрогенераторите.

Напористият детектив Мадс се наема да разкрие мистерията, а първият му сблъсък е с харизматичния изпълнителен директор на компанията Александър Сьодергрен, който зад чаровната си усмивка и галантно поведение изглежда крие нещо. Какво стои зад мръсния „път на парите“ – разберете в епизодите на хитовия датски сериал от 4 септември, всяка вечер от 21:00 ч.!

Текст от potv.bg

„Пътят на парите“ се радва на изключителен международен успех и е един от малкото чуждоезични сериали, закупени от BBC, при това само два месеца след премиерата си в Дания. Поредицата е излъчена още във Финландия, Холандия, Белгия, Канада, Австралия, Словения, Португалия и др.

В главните роли зрителите ще видят известните датски актьори Томас Бо Ларсен, Натали Мадуеньо, Есбен Шмед и Николай Лие Каас.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на парите