Архив VIP Brother

Дъщерята на Тодор Батков седна на стола на VIP Brother

Добави коментар

Дъщерята на Тодор Батков седна на стола на VIP Brother
Победителят от VIP Brother 3 Део беше в центъра на вниманието вчера по време на Spirit of Burgas. „Въоръжен“ с фотоапарат Polaroid, той снимаше желаещите да седнат на стола от изповедалнята на Къщата. Феновете получаваха веднага своята VIP Brother снимка. Разбира се, не липсваха и желаещи да се снимат с Део. Сред тях беше и дъщерята на Тодор Батков, който сподели, че е фен на формата, но на този етап няма намерение да влиза в Къщата.
Дъщерята на Тодор Батков седна на стола на VIP Brother

„За себе си съм сигурен, че няма как да ми се случи, но ако футболистите на „Левски“ продължават да играят така може и да са свободни през октомври“, пошегува се Батков,  докато дъщеря му се снимаше с Део.
По-голямата част от чуждите гости на фестивала разпознаха стола от изповедалнята на VIP Brother и съвсем естествено тръгна слух, че има кастинг за шоуто.

IT специалист от Лондон

„Това е любимото ми предаване. Готов съм веднага да напусна работа и да вляза в Къщата. Гледал съм всички сезони в Англия“, разказваше IT специалист от Лондон. За негово съжаление обаче този сезон се подготвят две отделни предавания – VIP Brother и Big Brother All Stars, които ще вървят общо 3 месеца по Нова.

стола на VIP Brother

VIP Brother ще бъде част и от другите две знакови събития на лятото – концертите на Лейди Гага и „Ред Хот Чили Пепърс“ в зала „Арена Армеец“. Какви мисии и кои хора си е избрал всевиждащият Big Brother ще стане ясно в следващите дни.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP Brother 3 , VIP BROTHER , ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза