Актуално На кафе

Дъщерята на Белослава не иска да стане певица като майка си

Добави коментар

Тази сутрин изпълнителката разкри Белослава своята формула за семейна хармония в „На кафе”.

Тази сутрин изпълнителката разкри Белослава своята формула за семейна хармония в „На кафе”.Дъщерята на Белослава – Божидара, предпочита професията на баща си – художника Евгени Йонов, пред професията на своята майка, стана ясно в днешния епизод на „На кафе”.

 

„Дара пее, но те всички пеят”, опита се да прикрие музикалния талант на дъщеря си изпълнителката. Въпреки че е събрало най-доброто от родителите си, засега 15-годишнoто момиче предпочита екстремните спортове и рисуването, като в момента изучава тънкостите на изкуството в Художествената гимназия.Белослава и съпругът ѝ Евгени, с когото са заедно вече 16 години, нямат амбиции за детето си и предпочитат то само да намери път в живота. Певицата сподели на Гала, че би се радвала Дара да учи в чужбина, за да натрупа ценен житейски опит, както се е случило с тях двамата. Впоследствие обаче тя се надява да се върне в България.


Белослава разкри и нейната формула за семейна хармония, която се състои в това, че двамата със съпруга ѝ са самостоятелни личности – „два центъра, които се балансират”. Освен това, след първоначалните години на силна емоция, сега е настъпил периодът на обичта, който е прекрасен. В грижите около семейството, дома и новите си проекти, не ѝ остава много време, което да открадне за себе си. В ефир тя призна чисто по женски, че понякога забелязва белите си коси, но не винаги успява веднага да отиде на фризьор. 

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе , Белослава

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

Стоян Алексиев посрещна рождения си ден в дома на семейство Генадиеви