Актуално България търси талант

„Дъртата пияница” Радо Михов и още от любимците на журито в „България търси талант”

Добави коментар

„Дъртата пияниц” Радо Михов и танцьорката на пилон Венелина Господинова се изправят един срещу друг в „България търси талант” на 21 април по bTV

„Дъртата пияниц” Радо Михов и танцьорката на пилон Венелина Господинова се изправят един срещу друг в „България търси талант” на 21 април по bTV

Изминалата седмица донесе много емоции на участниците в първия полуфинал на шоуто „България търси талант”. На 14 април първите 10 участници представиха своите нови изпълнения, а в четвъртък двама от тях продължиха напред в шоуто и се класираха за финала. Това са Косара Цонева, която бе безапелационен победител при зрителския вот и Мурад Мурад, който трябваше да се изправи срещу Street Workout. В крайна сметка и тук решаваща роля имаше зрителският вот, тъй като журито се раздели на две – дамите подкрепиха Мурад, а господата - Street Workout.

Мирослав от дуо „Миракъл”

Първият полуфинал бе белязан с две интересни събития.  Едното е инцидентът с Мирослав от дуо „Миракъл”, който беше ухапан на два пъти от своя крокодил. Първото ухапване се случи малко преди изпълнението, зад кулисите на шоуто, а второто – по време на сценичната им изява. В резултат Миро се оказа с 10 шева на дясната си ръка и вероятността да не се качи в четвъртък на сцената на „България търси талант”. Благодарение на бързата лекарска намеса той е добре и бързо се възстановява от инцидента.

Сансу и Йонсу Маринови

Второто събитие, което е с положителен знак, е свързано със Сансу и Йонсу Маринови. Братята от Бургас успяха да впечатлят зрителите с изпълнението си на лунната походка на Майкъл Джексън с … ролери. Уменията и славата на двете момчета, се оказа, че далеч не се ограничава само в границите на България. След страхотното им изпълнение в понеделник, представители на голяма международна компания се свързаха с екипа на „България търси талант”. Чрез екипът на шоуто те отправиха покана към Сансу и Йонсу да покажат таланта си в едно от най-големите състезания в сферата на свободните спортове, което ще се проведе в Република Чехия на 3 и 4 май. Към поканата са включени пътя и престоя на българските таланти и семейството им в Чехия.

Нарежението в полуфиналната фаза на „България търси талант” ще нарастне още повече на 21 април, от 20:00 часа , когато един срещу друг в шоуто ще се изправят авторът на хита „Дърта пияница” – Радо Михов и любимата танцьорка на пилон на Асен Блатечки – Венелина Господинова и носителката на безброй медали по акробатика – 9 годишната Борислава Иванова. Към тях ще се присъединят двете двойки близнаци Силвия и Ренета, и  Галин и Атанас, които този път ще се състезават като един участник. Останалите таланти, които ще се представят в понеделник са Крисияна Николаева, Петьо Станков, училищен дух.орк. читалище Гложене, камерна група "Тракийска младост", u Move и Stereo Rush.
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя