Актуално Търси се...

Даниел Вълчев пее френски шансони в „Търси се...” тази събота, 21 февруари

1 коментар

Даниел Вълчев пее френски шансони в „Търси се...” тази събота, 21 февруари
Министърът на образованието Даниел Вълчев ще бъде гост в поредното издание натокшоуто „Търси се...” тази събота, 21 февруари, от 11.00 часа по bTV.

 
 срещата на Вълчев с любимия му композитор и приятел – Хайгашот Агасян

Водещите Меги и Нели ще се абстрахират от политическия му пост и ще го представят в неговата човешка светлина, през погледа на близките му хора. Оказва се, че образованието съвсем не е най-голямата страст на министър Вълчев, а нещата, които го вълнуват, са хубавата музика, гмуркането под вода, свиренето на пиано и колекционирането на лули.

Една от изненадите за Даниел Вълчев ще бъде неговият студент и сега радиоводещ – Кирил Вълчев. Той ще разкрие каква слава е имал министърът във факултета по право.

Съученичка на Въчев - проф. Анелия Клисарова - ще сподели дали като ученик настоящият политик е залягал над уроците, или повече е забелязвал момичетата. Още в училище Вълчев е участвал в музикална група и оттогава страстта му към музиката не е стихнала. Именно талантът му на музикант ще е повод за предизвикателството към него да изпее френски шансон. Зрителите ще се убедят сами в качествата на Даниел Вълчев като певец, който свири и на китара.

Страстта на госта към лулите ще разкрие друг негов приятел – проф. Димо Димов.
Колко богата е колекцията му от лули и в какви ситуации обича да пали тютюна – това ще разберат зрителите от „Търси се...”. Още любопитна информаця за Вълчев ще сподели и кметът на Каварна – Цонко Цонев.
 
От средите на политиката Даниел Вълчев ще бъде изненадан с двама депутати от БСП – проф. Андрей Пантев и Татяна Дончева, с които въпреки различните политически пристрастия, ги свързва голямо приятелство. Татяна Дончева, която е известна и с това, че много добре свири на цигулка, ще го предизвика да посвири на пиано и да направят дует и.

 срещата на Вълчев с любимия му композитор и приятел – Хайгашот Агасян


Кулминацията в „Търси се...” ще бъде срещата на Вълчев с любимия му композитор и приятел – Хайгашот Агасян
, който ще го изненада на живо в студиото. Под акомпанимента на Хайго на пиано Даниел Вълчев ще изпее култовата песен „От много, много отдалеч”. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“