Актуално В програмата

Даниел Радклиф и Стив Бушеми се завръщат за трети сезон на Чудотворци

Добави коментар

Даниел Радклиф и Стив Бушеми се завръщат в HBO GO с нова порция приключения с „Чудотворци: пътят към Орегон“.

Третият сезон на високо оценявания от критиката и зрителите антологичен комедиен сериал „Чудотворци“, този път „телепортира“ членовете на актьорския състав Даниел Радклиф, Стив Бушеми, Джералдин Вишванатан, Каран Сони и Джон Бас в американския Див запад.

В новия сезон на „Чудотворци“ безстрашните пионери се подготвят за изцяло ново начинание. Те се отправят на пътешествие по Пътя към Орегон, където ги очакват непредвидими и опасни препятствия. Действието на третата част от поредицата се развива през 1844 г. Познатите лица ще видим в съвсем ново амплоа - Даниел Радклиф като преподобния Езекиел Браун, Стив Бушеми ще се превъплъти в образа на престъпника Бени „Тийнейджърът“, а Джералдин Вишванатан ще видим в ролята на отдадената съпруга Прудънс Абърдийн.

Дан Мирк и Робърт Падник, които стоят зад идеята и реализацията на сериала споделят за новия сезон, че е „идеален пример за забавен, ескапистки хумор, с който се гордеем като създатели на антологичния сериал“.

„Да разказваме изцяло нова история сезон след сезон с помощта на този талантлив актьорски състав е сбъдната мечта. Не бихме могли да бъдем по-щастливи, че подразделението на WarnerMedia - TBS отново ни гласува доверие за това специално за нас шоу.“, допълват те.
„Нямаме търпение да видим как тази невероятно динамичен сюжет и талантлива група разказвачи на истории забавно пренаписват историята от 19-ти век.“ - споделят Сам Лински и Адриен О’Райн, съ-ръководители на оригинални програми за TBS, TNT и truTV в WarnerMedia.

Създаден от Саймън Рич, антологичния сериал „Чудотворци“ е с продуцентски екип, който включва Лорн Майкълс, Андрю Сингър и Кейти Дженсън от Broadways Video, заедно с Даниел Радклиф, Стив Бушеми, Мирк и Падрик.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: HBO GO

Акцентни заглавия в HBO GO за месец януари 2022

„Хари Потър 20-годишнината - Завръщане в „Хогуортс“ в HBO GO на 1 януари

Акцентни заглавия в HBO GO за месец декември

Оливия Колман и Дейвид Тюлис в сериала Градинари в HBO GO

Първи поглед към драматичния сериал на HBO „Позлатената епоха“