Актуално Други

Дани Милев вече не е данъчен!

Добави коментар

Дани Милев вече не е данъчен!
Дани Милев вече не е данъчен!От този месец /ноември/ един от най-популярните музиканти в България се отказа от дългогодишната си работа в данъчните служби! Доскоро Дани Милев успяваше някак да съчетава тези две толкова разнородни дейности. Причината да се откаже от работата си като данъчен, разбира се, е все по-голямата му ангажираност в творческата сфера.

Буквално преди дни Милев беше поканен от организаторите на две от най-престижните церемонии у нас – „Мъж на годината” и „Спортист на годината”.
Той е призван да събере най-добрите музиканти у нас и да се погрижи за музикалното оформление на двете събития. Милев ще работи с едни от най-големите гласове на България като Мария Илиева, Нора от „Мюзик Айдъл” и Любо,  които ще изпълняват световни хитове, свързани със спорта.  А както знаем, няма истински празник без подобаваща музика! „Мъж на годината” ще гледаме по БиТиВи  на 2 декември, а „Спортист на годината” по БНТ1 на 22 декември.

Междувременно композиторът успя да поработи и върху хитовия мюзикъл „Страхотни момчета”, базиран на незабравимия филм The Full Monty („Време за мъже”). Около всички тези задачи, с които се е захванал Дани Милев (да не забравяме и Dancing Stars и „Вечерното шоу на Азис”) остава все още открит въпроса кога изпълнителят ще се заеме със завършването и издаването на своя дебютен албум!?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър