Архив VIP Brother

DANCE ACADEMY се пренася във VIP BROTHER

Добави коментар

От утре (вторник, 24 март) танцьорите от DANCE ACADEMY ще се заемат с нови ученици – живеещите в къщата на VIP BROTHER звезди
DANCE ACADEMY се пренася във VIP BROTHERОт утре (вторник, 24 март) танцьорите от DANCE ACADEMY ще се заемат с нови ученици – живеещите в къщата на VIP BROTHER звезди.

Фил и Ана, Яна и Лили
плюс още 6-ма свои колеги ще учат на танци Гала и компания – естествено в името на новата благородна кауза.
Според бившите участници в Dancing Stars и настоящи собственици на DANCE ACADEMY всеки може да се научи да танцува - дори и звездите! Доказва го досегашния им сериозен опит.

Фил Сърмов дори смята, че ще се пребори с нежеланието на Гала да танцува и ще ѝ докаже, че може да се справи с тази задача.


DANCE ACADEMY се пренася във VIP BROTHER


Според него и партньорката му Ана Дончева за всеки изявяващ се на сцена човек - певец, актьор и т.н. умението да танцува, да е в добра форма, да има усет за ритъм, са не просто полезни, а задължителни условия. „В Америка трудно ще откриеш певец или актьор, които да е скаран с танца. Разликата е, че там имат различна школа. У нас едва сега започваме да осъзнаваме, че това е важно. Малко са тези артисти, Орлин е 1 от малцината, които съчетават и  3-те компонента – пеене, танц и актьорски талант.„ твърди Ана.

Всеки понеделник, вторник и сряда в продължение на 3 седмици танцьорите от DANCE ACADEMY ще работят за VIP BROTHER. Те приеха поканата без колебание, още повече, че се радват да работят за каузите, които VIP BROTHER защитава този сезон.

Междувременно техни колеги ще ги заместват в новооткритата Академия, където вече има стотици записали се – от 5 до 65 годишни кандидат-танцьори! Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother