Актуално В програмата

Даяна Ханджиева напусна „Фермата“ 6 седмица преди големия финал на 12 декември

Добави коментар

Пчеларката Надежда става фермер на седмицата и ще определи кой ще е първи дуелист в елиминационната фаза на шоуто

Броени дни преди големия финал на „Фермата“ 6, след зрелищна женска битка за оцеляване, Даяна Ханджиева напусна стопанството и надпреварата за голямата награда от 100 000 лева. В събота вечер актрисата изгуби дуела срещу опонентката си Надежда Дочева, въпреки че спечели повече битки на Арената. Даяна се представи отлично на въпросите за българските традиции и обичаи, вися по-дълго на хоризонтална греда и показа силна памет, като запомни и възпроизведе 25 последователни символа - постижение, което впечатли както участниците, така и водещите.

Текст от potv.bg

Въпреки че актрисата демонстрира повече знания, по-силна памет и по-голяма издръжливост, опонентката ѝ Надя използва опита си в селскостопанската работа и се представи по-добре в силовите игри, на които бе поставила най-висок брой точки.

„Ако Даяна редеше точките, вече щеше да е победител. Вероятно не ти е приятно да го чуеш, Данчо, но това е истината“, коментира водещият Андрей, припомняйки, че именно фокусникът изпрати доскоро най-близката си жена в стопанството на дуел.
„Каквото ти направи най-добрият ти приятел, никой друг не може да ти го направи!", коментира Ханджиева. Въпреки това тя намери сили и разцелува разплакания, измъчван от вина Йордан.
Текст от potv.bg
„Не ти се сърдя, че ме прати в боя. Навън никога не съм знаела на какво съм способна, тук се изненадах от себе си. Добих една увереност, която цял живот ми е липсвала. С тази нова любов към себе си ще вървя напред и нагоре“, заяви на сбогуване актрисата.
Текст от potv.bg

В понеделник вечер, по изключение, отпадналата Даяна няма да определя фермер на седмицата, защото шоуто навлиза в решаващия си финален етап. Вместо това победителката Надя ще стане фермер за един ден и ще определи кой ще е първи дуелист в елиминационната фаза на шоуто.

След понеделник всеки ден по един от участниците ще отпада след битка. В петък ще станат ясни имената на четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда на живо, на 12 декември, от 20.00 ч., по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата , Даяна Ханджиева

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“