Актуално В програмата

Даяна Ханджиева напусна „Фермата“ 6 седмица преди големия финал на 12 декември

Добави коментар

Пчеларката Надежда става фермер на седмицата и ще определи кой ще е първи дуелист в елиминационната фаза на шоуто

Броени дни преди големия финал на „Фермата“ 6, след зрелищна женска битка за оцеляване, Даяна Ханджиева напусна стопанството и надпреварата за голямата награда от 100 000 лева. В събота вечер актрисата изгуби дуела срещу опонентката си Надежда Дочева, въпреки че спечели повече битки на Арената. Даяна се представи отлично на въпросите за българските традиции и обичаи, вися по-дълго на хоризонтална греда и показа силна памет, като запомни и възпроизведе 25 последователни символа - постижение, което впечатли както участниците, така и водещите.

Въпреки че актрисата демонстрира повече знания, по-силна памет и по-голяма издръжливост, опонентката ѝ Надя използва опита си в селскостопанската работа и се представи по-добре в силовите игри, на които бе поставила най-висок брой точки.

„Ако Даяна редеше точките, вече щеше да е победител. Вероятно не ти е приятно да го чуеш, Данчо, но това е истината“, коментира водещият Андрей, припомняйки, че именно фокусникът изпрати доскоро най-близката си жена в стопанството на дуел.
„Каквото ти направи най-добрият ти приятел, никой друг не може да ти го направи!", коментира Ханджиева. Въпреки това тя намери сили и разцелува разплакания, измъчван от вина Йордан.
„Не ти се сърдя, че ме прати в боя. Навън никога не съм знаела на какво съм способна, тук се изненадах от себе си. Добих една увереност, която цял живот ми е липсвала. С тази нова любов към себе си ще вървя напред и нагоре“, заяви на сбогуване актрисата.

В понеделник вечер, по изключение, отпадналата Даяна няма да определя фермер на седмицата, защото шоуто навлиза в решаващия си финален етап. Вместо това победителката Надя ще стане фермер за един ден и ще определи кой ще е първи дуелист в елиминационната фаза на шоуто.

След понеделник всеки ден по един от участниците ще отпада след битка. В петък ще станат ясни имената на четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда на живо, на 12 декември, от 20.00 ч., по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата , Даяна Ханджиева

Живка, Мартина, Кирил и Пламен са финалисти във „Фермата“ 7

Костадин Шопов падна с 0 на 17 на Арената и напусна „Фермата“

Бизнесменът Любомир Иванов и строителят Георги Гергинов напуснаха „Фермата“

Ралица Йовкова напусна „Фермата“ след дуел с непобедимата Ваня Павлова

Лора Цолова напусна „Фермата“ след първи извънреден дуел