Актуално В програмата

Да се потопиш в реалността

Добави коментар

Новата година настъпва с три вдъхновяващи реалити поредици по ZONE REALITY: Кой мислиш, че си?; Роден да бъде различен; Police Ten 7


Новата година настъпва с три вдъхновяващи реалити поредици по ZONE REALITY

  • Кой мислиш, че си?
  • Роден да бъде различен
  • Police Ten 7
Водещият международен дистрибутор, Chello Zone, обяви закупуването на три интригуващи реалити поредици, които ще бъдат включени в програмата на канал Zone Reality през Новата година.

Да се потопиш в реалността

Най-новият сезон на номинираната за награда БАФТА британска поредица „Кой мислиш, че си?“ става част от разнообразната програма на канала, заедно с пети сезон на документалната поредица „Роден да бъде различен“ и новозеландския полицейски сериал „Police Ten 7“. Предаванията са закупени от Warner Bros. International Television Production и ще бъдат излъчвани в териториалните версии на канала в страните от Европа, Средния Изток и Африка, както и в тази в Полша.

Програмният директор на Zone Reality, Сам Роудън
, коментира: „Тези откровени и вдъхновяващи реални истории предлагат оригинален поглед към историята, здравето и криминалното правосъдие и сме сигурни, че истински ще докоснат нашите зрители.“

Представяйки звезди като Стивън Фрай, Ким Катрал, Барбара Уиндзор и Джеръми Айрънс в предишните си сезони, генеалогичната поредица „Кой мислиш, че си?“ прави зрителите част от личните пътешествия на знаменитости, които изследват миналото си и проследяват семейните си корени. Разглеждайки важни исторически теми като емиграцията, робството, войните и Холокоста, предаването изтъкава увлекателен и завладяващ разказ, който позволява на зрителите да споделят емоциите на тези известни личности, докато те изживяват интригуващите истории, оформили живота им. Изключителният осми сезон представя популярни имена като Алън Кар, Дж. К. Роулинг, Себастиан Коу, Джун Браун и други.

С едновременно задълбочен и затрогващ подход, „Роден да бъде различен“ документира радостите и трудностите в живота с дете в неравностойно положение. Очертавайки всяко индивидуално пътешествие през значими събития, поредицата проследява децата на шест семейства, които ежедневно се борят с различни увреждания. От преодоляването на страха и напрежението на училищното игрище до посещения в болницата в животозастрашаващи състояния, „Роден да бъде различен“ разкрива истинската смелост, която таят младежите, развиващи се напук на съдбата.

Насочвайки светлините на прожекторите към героите от полицията в Нова Зеландия, „Police Ten 7“ предлага ексклузивен достъп до работата на невероятните екипи, пазещи страната от престъпността. Проследявайки изпълнение на съдебни заповеди, работата на детективи и наркоотдели и операции по издирване и спасяване, динамичната поредица показва как екипите се борят с корупцията и безредиците.

Премиерата и на трите поредици е през новата 2012 г. по канал Zone Reality. Сделката е осъществена от Сам Роудън от Chello Zone и Тес Чарман от Warner Brothers. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Роден да бъде различен , Кой мислиш, че си? , Police Ten 7

Кой мислиш, че си? - Who Do You Think You Are series 6

НОВ СЕЗОН: Кой мислиш, че си? (6 сезон)

СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ: Кой мислиш, че си?

НОВ СЕЗОН: Кой мислиш, че си? (5 сезон)