Филми Комедии

Да преживееш Коледа

Добави коментар

Дрю Лейтъм (Бен Афлек) просто не е в състояние да прекара поредната самотна Коледа у дома си. Тъгувайки по предишни коледни тържества, Дрю решава да отиде...
Surviving Christmas

2004
/ САЩ

Комедия

Режисьор:    Майк Мичъл
В ролите:    Бен Афлек, Джеймс Гандолфин, Кристина Апългейт, Катрин О’Хара, Джош Цукерман, Бил Мейси, Дженифър Морисън и др.

Да преживееш Коледа


Дрю Лейтъм (Бен Афлек) просто не е в състояние да прекара поредната самотна Коледа у дома си. Тъгувайки по предишни коледни тържества, Дрю решава да отиде в дома на детството си, надявайки се по този начин да усети отново духа на семейния празник.

Да преживееш Коледа


Но семейството му вече не живее там. Напълно съкрушен, Дрю предлага на семейство Валко - Том (Джеймс Гандолфини) и Кристин (Катрин О'Хара) голяма сума пари, ако те изиграят ролята на негови родители и го приемат като почитан член на фамилията им. Така той отново изживява семейните традиции като изборът на елха и коледните покупки.

Да преживееш Коледа


Семейство Валко с неохота изпълняват прищевките на Дрю, но когато тяхната голяма дъщеря Алиша (Кристина Апългейт) се връща у дома, тя категорично отказва да се съобразява с желанията на своя "брат".
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да преживееш Коледа , Бен Афлек , Кристина Апългейт

Кристина Апългейт (Christina Applegate)

Батман си търси приятелка

Бен Афлек отказа ключова роля във "Великият Гетсби" заради България

Холивуд в София - Бен Афлек и СС Пъркинсън затвориха ВИПа на летището

Джордж Клуни и Бен Афлек идват в София

В програмата: