Актуално Темата на Нова

„Да избягаш от времето” в „Темата на NOVA”

Добави коментар

За новото нормално в работата и офисите сред звуците на природата – тази неделя след централната емисия новини

Само за няколко месеца пандемията изпрати хиляди хора от бюрото в офиса – вкъщи на дивана. Бизнес сградите останаха празни, а големите конферентни зали се пренесоха в мрежата. Тази седмица в „Темата на NOVA” авторът Наталия Герджикова и операторът Мартин Младенов разказват за работещите хора, които избраха да превърнат по-нетрадиционни места като селото, хижата и ски пистата в работно място.

По-смелите преобърнаха начина си на живот и напуснаха големия град. И всичко това, за да си кажат, че стресът е излишен, чистият въздух е важен, а мисълта за приключения е на първо място. Сред тях са Юрдана и Симеон, които в началото на пандемията отиват в Ковачевица за малко. Днес още са там и са се устроили така, че всичко да върви нормално – с тях, с децата им и доколкото е възможно с туристическата им агенция.

Кармен, Станислав и Горан пук са от така наречените „лаптопаджии”, които могат да си направят офис навсякъде. Те намират спокойствие в иглу близо до пистата на Студенец. Щом отместят поглед от екрана се наслаждават на красотата на планината. Халед, Краси и Явор са от компютърджиите в хижите, които прекарват обедната си почивка заедно, а през останалото време усещат топлината на дома.

Пандемията промени представите за работна среда и офис пространство, а работещите промениха навиците си. Харесват ли новите си офиси героите от трите истории и как виждат бъдещето си?

Гледайте „Да избягаш от времето” в „Темата на NOVA“ на 31 януари, веднага след централната емисия новини.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Темата на NOVA

„Дестинация: Вино“ в „Темата на NOVA“

„По пътя към победата“ в „Темата на NOVA“

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Битка за детските сърца” в „Темата на NOVA“

„Разкази от гората“ в „Темата на NOVA“

В програмата:

12:30 30.09.2023
Тв програма NOVA
19:20 30.09.2023
Тв програма NOVA
20:45 30.09.2023
Тв програма NOVA NEWS