Сериали Драми

Д-р Зоуи Харт | Hart of Dixie - Сезон 3

Добави коментар

За трети пореден сезон „Д-р Зоуи Харт“ следва историята на нюйоркския хирург д-р Зоуи Харт...

От 6 септември 2017, от понеделник до петък 22:55 часа по FOX LIFE

Рейчъл Билсън оглавява звездния ансамбъл в тази необикновена комедийна драма за живота в малкия град, обноските в големия град и сложните любовни триъгълници.

За трети пореден сезон „Д-р Зоуи Харт“ следва историята на нюйоркския хирург д-р Зоуи Харт, която неочаквано става общопрактикуващ лекар в малкото градче Блубел, Алабама, място където ще се научи да бъде по-добър лекар и човек, а може би и ще се влюби.

В началото на трети сезон вече са минали почти две години откакто д-р Зоуи Харт се е  преместила в Блубел и е преживяла шока на живота в малкия град.

Сега Зоуи стои между лошото момче Уейд Кинсела и добросърдечния Джордж Тъкър. През това време красивата южнячка Лемън Брийленд осъществява мечтата си да притежава собствен бизнес, дори и този бизнес да е ресторантът „Рамър Джамър“, а неподходящият и бизнес партньор да е Уейд.

Най-добрият приятел на Зоуи и неин хазяин - кметът Лавон Хейс, най-накрая успява да надживее чувствата си към Лемън и да открие щастието с Анабет, която обаче е най-добрата приятелка на Лемън.

В същото време бащата на Лемън и колега на Зоуи, д-р Брик Брийланд, намира любовта, но дъщеря му не одобрява новата годеница. Зоуи не знае какво крие бъдещето, но е сигурна, че ще е забавно.

С участието на:

  • Рейчъл Билсън като д-р Зоуи Харт
  • Джейми Кинг като Лемън Брийленд
  • Крес Уилямс като Лавон Хейс
  • Уилсън Бетъл като Уейд Кинсела
  • Скот Портър като Джордж Тъкър
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Д-р Зоуи Харт

Рейчъл Билсън се завръща в сериала „Д-р Зоуи Харт” (Hart of Dixie)