Архив Горещо

Д-р Мазнейкова в „Горещо” - 16 май, 22:30 часа

7 коментара

Д-р Мазнейкова избра „Горещо” за първото си телевизионно интервю след нашумелия случай с починалата Запряна Коледарова - 16 май, 22:30 часа
Д-р Мазнейкова в „Горещо” - 16 май, 22:30 часа

Тази събота, 16 май 2009 година телевизионният таблоид „Горещо” е посветен на широко дискутираните през последните дни в медиите събития около д-р Мазнейкова и нейната клиника.

 Весела НейнскиКонкретният повод за това стана участието на оперната певица Весела Нейнски, която в студиото на предаването засегна болезнената за самата нея тема за загубата на бебето ѝ в третия месец от бременността и последвалите усложнения от направения аборт в частната клиника на д-р Мазнейкова.

След отправените от Весела Нейнски обвинения към практиката на д-р Мазнейкова и към нея самата, водени от личните си разбирания за обективност и безпристрастност и верни на нормите на журналистическата етика, екипът на предаването потърси гледната ѝ точка и засне интервюто в частната клиника.

В „Горещо” д-р Мазнейкова за първи път застава с лицето си пред аудиторията на предаването, за да отговори на нападките срещу нея, появили се в медиите след смъртта на 26-годишната Запряна Коледарова от Петрич.

„Горещо”, събота, 16 май 2009г., 22:30 часа, Нова телевизия. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Д-р Мазнейкова в „Горещо” , Венета Райкова

Създателите на Dark започват работа по нов оригинален сериал за Netflix

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4