Актуално В програмата

Цветелина Лозанова напусна „Фермата“

Добави коментар

Смазваща загуба преживя Цветелина Лозанова на Арената във „Фермата“ и си тръгна от риалити шоуто със сълзи на очи.

Бившата стюардеса и настоящ афилиейт мениджър не успя да спечели нито една битка и отпадна в елиминационния дуел с 0 на 18 от трансформационния лидер Ваня Павлова. „Това е най-категоричната победа от началото на предаването!“, обяви водещият Андрей след края на сблъсъка. Освен че се доказа като един от най-силните характери в стопанството, Ваня отчете втори триумф на Арената - първата й победа беше срещу фризьорката Анастасия Христова.

Текст от potv.bg

Въпреки че загуби, Цветелина запази високия си дух.

„Съжалявам, че приказката за мен свършва, но съм щастлива, че успях да се докосна до невероятната кауза, която имаме в този сезон“, каза участничката, която работи усърдно за възстановяването на стопанството на манастира „Свети Архангел Михаил“ в село Шума рамо до рамо с останалите претенденти за голямата награда от 100 000 лева.
Текст от potv.bg

Макар да излезе на Арената самоуверена и убедена в качествата си, Цветелина падна телом и духом още в първата битка в петък - висене на греда. Ръцете й се измориха бързо и тя се пусна на земята с мотива, че иска да пази силите си. В последвалото изпитание - търкаляне на бъчви и стрелба с пясъчни чувалчета, конкурентката й беше по-бърза и точна, и освен повече точки, спечели психологическо предимство.

Текст от potv.bg

В събота Ваня продължи в същия дух като показа перфектна координация и пълна концентрация при придвижването със завързани очи по терен с препятствия. Докато тя се стрелкаше напред, без да се страхува, че може да падне или да се нарани, Цветелина напредваше бавно и предпазливо, без да се вслушва в наставленията на мощната си агитка. Преди поредната битка, в която участничките трябваше да скачат в студен басейн, да вадят огромни парчета от дървен пъзел и да ги подреждат, небето притъмня, а над Арената се изсипа дъжд. „Водата ми е приятел!“, обяви в този миг Ваня, разви феноменална скорост и за пореден път демонстрира превъзходство над Цветелина.

Текст от potv.bg

В решителната многокомпонентна битка, в която участничките трябваше да коват пирони, да загребват вода, да режат греда с трион и да използват фината си моторика, Ваня отново се оказа по-ловка и хладнокръвна. Във всяко изпитание тя влизаше без колебание и успя да се справи за около 13 минути, докато конкурентката й остана далеч зад нея с малко над 30 минути. Освен хъс и издръжливост, победителката се отличи с по-силна воля и целеустременост на всеки етап от елиминационния дуел. „Горда съм със себе си“, заяви Ваня на финала.

Текст от potv.bg

През тази седмица всички във „Фермата“ бяха трогнати и от един благороден жест. Участник от този сезон на предаването дари 50 000 лева за възстановяването на стенописите в черквата на манастира „Свети Архангел Михаил“ като пожела да остане анонимен.

„С тази сума би могло да се направи много за иконостаса и за стенописите, които са в тежко състояние - те са силно замърсени, а боите им се разпрашават“, обясни реставраторката Аглика Икономова, след като се запозна със състоянието на храма, построен през 1863 година.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“