Сериали Теленовели

Цвете от изтока

4 коментара

Цвете от изтока: Сахра среща харизматичния Синан и се влюбва в него. Скоро след това двамата се женят. Докато Нил прекарва дните си в затвора, загубила всичко, Сахара получава всичко...

Цвете от изтока – Sahra

2004 Турция

Теленовела

В главните роли:

Арзум Онан
Окан Шенозан
Неслихан Йелдан
Беркюн Оя
Ерхат Тутумлюр
Мазлум Кипер
Айлин Арасил
Семих Серген
Елчин Шанал и др.

Режисьор:

Волкан Коцатюрк

Сценаристи:

Нурай Услу
Нуран Деврес

Цвете от изтока

Фахри е сред най-почитаните хора в обществото. Женен е за Кериме. Нейната 5-годишна дъщеря Нил от предишен брак пораства като разглезено дете, но когато се ражда Сахра, двете сестри трябва да си поделят родителското внимание. Нил започва да изпитва огромна завист към по-малката си сестра, а след като майка им почива завистта преминава в омраза.

Годините минават и Нил се омъжва за Кемал, който работи в компанията на доведения ѝ баща. През това време Сахра заминава да учи, а след като завършва, се връща у дома. Още щом я зърва, съпругът на сестра ѝ Кемал се влюбва в нея и полудяла от ревност, Нил убива съпруга си и бива осъдена.

Цвете от изтока

Междувременно Сахра среща харизматичния Синан и се влюбва в него. Скоро след това двамата се женят. Докато Нил прекарва дните си в затвора, загубила всичко, Сахра получава всичко.

Цвете от изтока

Междувременно животът взима своето - бащата Фахри умира, а раждането на детето на Сахра съвпада с освобождаването на Нил от затвора.

Цвете от изтока

През всички години, прекарани зад решетките Нил има само едно желание и копнеж - да се върне и отмъсти на Сахра. Първото, което прави, е да я раздели със Синан. Сахра напуска дома си и заминава за Мароко. Синан решава да я последва с намерението да се сдобрят.

Нил обаче кара Мелек – свой стар познайник от затвора - да убие Сахра. Мелек устройва ужасяващ инцидент, при който Сахра загива, както смятат всички. Тя обаче успява да оцелява, макар и обезобразена.

Цвете от изтока

Лекар на име Хюсеин се заема да я лекува и след няколко пластични операции Сахра се превръща в съвършено нова жена, която се завръща в страната си.

Идва време за отмъщение...

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Цвете от Изтока , Арзум Онан

Кои са мъжете от турския сериал "Цвете от изтока" (Sahra)?

Турският сериал "Цвете от изтока” от 17-и февруари по Нова ТВ

Мехмед Аслантуг от „Истанбулска приказка” е играл в сериала „Белене”, посветен на събитията в България

Арзум Онан (Arzum Onan)