Актуално В програмата

Цветана Манева в «НепознатиТЕ» във филма „Парчета живот”

Добави коментар

Тази неделя в «НепознатиТЕ» по bTV, точно в 12:00 ч. актрисата Цветана Манева ще свали театралния грим и ще разкрие лични истории и преживявания във филма „Парчета живот”,

Цветана Манева в «НепознатиТЕ»

Тази неделя в «НепознатиТЕ» по bTV, точно в 12:00 ч. актрисата Цветана Манева ще свали театралния грим и ще разкрие пред журналиста Георги Тошев лични истории и преживявания във филма „Парчета живот”, който ще има премиера този четвъртък от 19:00 часа в «Дома на киното».

„Парчета живот” разказва за три периода от живота на Цветана през 2009 година. Сниман е във Варна, Пловдив и София. Филмът разкрива непознати страни от живота на актрисата.

Цветана Манева в «НепознатиТЕ»


„Това е много личен филм. В него се оглеждат ролите, историите, личните успехи и натрупаната болка през годините. Цветана Манева е от малкото български творци, които успяват да преминат през годините с достойнство”, казва авторът Георги Тошев. „Когато за първи път я видях на сцената, изпитах респект. Стоеше недостижима, единствена. По-късно, когато ме допусна до себе си, потъвах в нейната мъдрост и се забавлявах с неподозираното й чувство за хумор”,  споделя още журналистът.

Цветана Манева в «НепознатиТЕ»


Зрителите ще видят актрисата в лични мигове като утринна разходка в Морската градина във Варна, по време на суматохата около Международния театрален фестивал „Варненско лято”, ще пътуват с нея в родния й град Пловдив. Цветана ще влезе в общината, за да потърси и прочете акта си за раждане, по–късно ще се отбие в театъра, където е работила заедно с баща си – актьорът Георги Манев, ще се помоли в католическата катедрала и ще разкаже за католическата вяра, която изповяда майка й Надежда.

Режисьор на филма е Юлиян Минков, оператори Румен Василев и Алекс Самунджи, продуцент е Румяна Цанчева.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: НепознатиТЕ

На 6 и 7 юни филми в памет на Кристо и Георги Парцалев

Тайните връзки на Рьорих, Дънов и Людмила Живкова в НепознатиТЕ по bTV

„НепознатиТЕ“ се завръщат с 10-ти юбилеен сезон

bTV отбелязва 85-ия рожден ден на голямата Татяна Лолова с филм в „НепознатиТЕ“

Соня Йончева, един от гласовете на 21-и век – две поредни недели в „НепознатиТЕ“