Архив Big Brother

Цветан срещу Константин – бившия полицай срещу бившия наркодилър, сблъсъкът предстои.

1 коментар

Цветан срещу Константин – бившия полицай срещу бившия наркодилър, сблъсъкът предстои.
Даниела и Иванина празнуват рожден ден утре.

Тази седмица, съквартирантите преживяха Страшния съд. Четирима от тях, Мила, Камен, Владо и Иван, напуснаха къщата на Big Brother завинаги. Останалите в играта за 300 хил. получиха първата мисия, по предложение на зрителите, Сляпа седмица. Това предизвика неподозирани емоции в някой от тях. Други  се замислиха за съдбата на вече изгонената Мила, а трети умишлено саботираха мисията. Също тази седмица, съквартирантите номинираха двама участници, от които един ще напусне Big Brother  в понеделник.

Цецо срещу Скобара


Стражари и апаши – Цецо срещу Скобара

Също тази седмица, съквартирантите трябваше да номинират някой за изгонване. Обитателите на къщата решиха, че този понеделник сблъсъкът ще е между Цветан и Константин. Така, като в холивудски екшън бившето ченге, което не еднократно е вкарвало зад решетките хора, като Константин, ще се изправи утре в директен двубой срещу един от някогашните си арестанти. Константин, чийто прякор Скобара идва от името на Пабло Ескобар, е бивш наркодилър, който се е сблъсквал със закона в лицето на Цецо, не веднъж. Двамата демонстрираха досега безпроблемно и на моменти дори приятелско взаимоотношение в къщата. Сега обаче те са изправени в директен двубой. Дойде ли момента на компроматите? Как ще се защитят двамата, ще разкажат ли неща от кухнята на полицията и престъпните среди. Кой ще изберат зрителите – маниака полицай с китара или бившия, вече силно набожен наркодилър.

Ще се спаси ли дългата ръка на закона Цветан от поредната, пета подред номинация или зрителите ще предпочетат някогашния престъпник, вечно гладния Косьо?

Отговорите на тези въпроси, както и още подробности, ще разберем утре, понеделник, в живото предаване на Big Brother 4, 20:00 часа, по Нова Телевизия.

Утре ще видим и как съквартирантите ще отпразнуват двоен рожден ден. Даниела и нейната възлюбена Иванина са родени на една дата, 03.11.  Какво е подготвил Big Brother за тях и как съквартирантите ще изненадат двамата рожденици, ще разберем утре вечер.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала