Актуално В програмата

Чудомир отпадна на крачка от финала в „Игри на волята: България”

Добави коментар

Тодор е деветият финалист във втория сезон на приключенското риалити.

Сблъсък като за последно видяха зрителите в „Игри на волята: България”. С по една победа на Арената тази седмица и двете племена бяха принудени да номинират играч, който да се изправи в битка за оцеляване. За място на финала на приключенското риалити сили премериха Тодор и Чудомир. Двамата бяха готови за мъжка борба, но най-тежката физическа задача поставяна някога в играта препъна фитнес инструктора в желанието му да надвие шампиона по жиу-жицу.

„Причината да съм тук е, защото исках да се изправя срещу истински воин и да запазя племето цяло. Струваше си цялото приключение – даде ми много уроци, много рани и съм благодарен за него. От „Игри на волята” си тръгвам не само физически по-здрав, но и психически. Тук научих много за човешката воля – не ми беше лесно. Получих доста ценни уроци от хората и битките и знам, че най-доброто предстои”, каза Чудомир при отпадането си от предаването.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

В съюзническата битка сили премериха Вайс и Милен. Двамата трябваше да пренесат съд с вода върху висок прът, но объркване на мениджъра по клинични проучвания в началото коства предимството на неговия съотборник. Малко след това, като истински гладиатори, двамата номинирани се хвърлиха в двубой, който тества тяхната издръжливост, съобразителност и ум. Те се движеха успоредно по терена, но няколко грешки на Чудомир позволиха на Тодор да натрупа преднина. Синият гладиатор и за миг не се отказа в устрема си към победата, но изоставането му и предимството, което имаше съперника, работеха против него.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
„Бях сигурен, че ще победя в тази битка. Много си вярвах, много дадох от себе си, от енергията си и нещата се получиха. Уважавам Чудо – бори се много мъжки и заслужава поздравления”, каза Тодор, който с тази победа се превърна в деветия финалист във втория сезон на „Игри на волята: България”.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг

От следващия епизод участниците започват индивидуалната борба за 100 000 лева! Специален, по-дълъг епизод, с начален час 20:00 ч. предстои в понеделник, а в него феновете на предаването ще видят две битки. Наградата за победата в първата ще бъде имунитет, а след втората един от участниците ще напусне шоуто след като е бил сразен на арената. Всеки ден до финала в петък редиците на кандидатите ще оредяват след тежки изпитания. А накрая, в петъчната вечер, воинът с най-силна воля ще грабне голямата награда! Не пропускайте да видите развитието на взаимоотношенията сред деветимата финалисти в "Игри на волята: България"!

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята: България”

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Директна елиминация в капитанската битка отстрани Любомир от „Игри на волята: България”

Рибарите покоряват Резиденцията за последен път в „Игри на волята: България”