Спорт Футбол

ЦСКА - Левски - пряко по БНТ

Добави коментар

БНТ ще излъчи в събота голямото дерби на българския футбол между отборите на ЦСКА и Левски - пряко от Националния стадион "Васил Левски".

Българската национална телевизия ще излъчи в събота голямото дерби на българския футбол между отборите на ЦСКА и Левски - пряко от Националния стадион "Васил Левски".

Това стана ясно след последната работна среща между генералния директор на БНТ Вяра Анкова и ръководството на БФС в присъствието на заместник-министъра на финансите Владислав Горанов и Валентин Михов, като представител на фирмата, която продаваше футболните права през миналия сезон.

Всички страни постигнаха съгласие за подписване на споразумение за изчистване на старите задължения от предходното първенство. Те се договориха правата върху двубоя ЦСКА – Левски да бъдат предоставени безвъзмездно на БНТ, която получава ексклузивното право да разположи свои камери на стадиона, предаде БГНЕС.

Останалите телевизии ще могат да ползват картина до 90 секунди за информационните си емисии с логото на БНТ. Медията ще излъчи двубоя по БНТ1 и по програмата "БНТ Свят" за аудиторията си извън България, като предаването започва в 15:45 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Футбол

Евро 2020 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

БНТ 1 излъчва ЦСКА - „Клуж“ и „Лудогорец“ - „Антверп“

УЕФА отложи Евро 2020 за лятото на 2021

Вълнуващи футболни срещи и звезден уикенд от НБА през февруари по DIEMA XTRA

НОВА И БНТ ще излъчат УЕФА ЕВРО 2020