Актуално В програмата

Cool...T празнува две години в ефира на bTV

Добави коментар

Първото лайфстайл шоу, създадено от екипа на bTV Новините – Cool…Т с водеща Петя Дикова – ще отбележи втория си рожден ден в ефира на bTV тази събота, 7 март от 11.00 часа

Първото лайфстайл шоу, създадено от екипа на bTV Новините – Cool…Т с водеща Петя Дикова – ще отбележи втория си рожден ден в ефира на bTV тази събота, 7 март от 11.00 часа.

Сред гостите в празничното издание ще бъдат звездата от „Вчера” и „Къде е Маги?” София Кузева и дъщеря ѝ Криста, Ирина Флорин и Койна Русева, които се събраха за новия проект на певицата, както и актьорът Станислав Яневски.

Предаването Cool…T, посветено само на горещите новини от развлекателната индустрия и известните хора в България и по света, се утвърди като най-предпочитаното ТВ шоу и абсолютен фаворит на младите зрители в своя часови пояс. За изминалата година то е привлякло средно 23% от зрителите на възраст 18-34 г., с 10% повече от конкурентната програма в слота (GARB).

Андреа Бочели, Стефан Данаилов, Георги Христов, Мариус Куркински, Стоянка Мутафова, Васил Найденов, Джошуа Бел, Горан Брегович, Албена Денкова, Григор Димитров, Армин ван Бюрен, са само част от знаменитостите, станали ексклузивни събеседници на Петя Дикова в Cool…T за изминалите две години. Продуцент на предаването е Емил Дилчев, най-добрият приятел на най-популярните певици у нас и автор на десетки вълнуващи репортажи и интервюта за Cool…T.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: COOL…T

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

Празнично настроение и звезди завладяват ефира на bTV по Коледа и Нова година

Натали Трифонова посреща първи ексклузивни гости в новия дом на COOLt

COOLt открива новия сезон в ново студио и с нова водеща

Маргарита Хранова с телевизионна премиера на новия си видеоклип „Когато“